Skapa kontakt

Skapa kontakt med healingguider, andliga mästare och finn din livsuppgift

Detta är en självhealing där du får healing och kontakt med andliga hjälpare, änglar och mästare. Meditationen hjäler dig att vara i kontakt med ditt eviga medvetande varje dag. När du är i kontakt med din eviga själ kommer du att kunna kanalisera andra människors högre jag, tidigare liv och hjälpare. När du ger reiki kommer du att kunna använda redskapen du fått för att se vads som behövs för att någon ska bli helad från sjukdomar.

Avsätt 15 minuter för denna meditation en gång om dagen i en vecka. Ha papper och penna bredvid dig och skriv ner intrycken du får så snabbt som möjligt.

– Sitt avslappnat och andas med långsamma andetag någon minut.

Föreställ dig att du omsluts av den helande kraft som genomströmmar hela universum. Föreställ dig att du står i förbindelse med den, att den strömmar genom allt i den fysiska värden. När du har mediterat över att du är ett med kraften kommer du att känna en kraft som börjar aktiveras inom dig. Lägg händerna på bukchakrat, som är kroppens centreringspunkt.

Föreställ dig att du ser den andliga mästare du har valt framför dig, den som symboliserar upplysning. Det kan vara Buddha, andliga vishetslärare eller änglar.

Be den du försetäller dig står framför dig att visa dig din sanna själ, den du är som evig varelse när du inte är född som människa utan ett med alltet och har ett vidgat medvetande.

Nu ska du föreställa dig hur Reikin börjar strömma genom dig till mästaren och att mästaren framför dig sänder ut rent ljus, visdom och kärlek till dig, och kraften omsluter dig. Känn att du är ett med all kärlek och harmoni som finns i den andliga världen, du är inte avskild från den.

När du känner närvaron och kärleken från mästaren tydligt ska du fråga mästaren framför dig om helande symboler och mantran som hjälper just dig att komma i kontakt med din sanna själ som är evig.

Du kommer att få symboler och mantran som är personliga och som hjälper dig att vara i kraften när du ger healing. Skriv ner alla budskap du får. De kommer att rena din aura och dina chakran och ge dig vägledning i healing.

När du är i kontakt med din sanna själ kommer små bekymmer att försvinna, och andra människor kommer att känna sig hela och upplyfta bara genom att vara nära dig

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen