Reiki symbol och kristall

Min tanke med sidan | Lär dig själv!

Min tanke med sidan – Lär dig själv!

Förutom medial vägledning är det att skriva och att lära ut healing för att bevara gamla andliga traditioner är det roligaste jag vet! Varje kultur och folkslag har sitt eget sätt att ge healing, men det är samma universiella kraft man använder sig av. Här på sidan ska jag berätta öppet det som många andra vill hålla hemligt eller ta betalt för. Jag strävar efter att alltid ha den mest informativa sidan om reiki som finns!

Reiki är en av de lättaste healingmetoderna att lära ut och den passar oss bra i västvärlden, eftersom det är en hel livsstil där man försöker leva närvarande i nuet och helande i sina relationer och i vardagen, så reiki är inte bara en metod. Genom filosofin och övningarna uppnår man personlig och andlig utveckling. Att leva helande med kärlek, kreativitet och glädje.

Du tränar dig med reiki, och i AlphaOmega reiki som jag grundat, framför allt att leva i nuet och tro på en värld i ständig förändring men där allt egentligen är harmoni – beroende på vår inställning till det som händer oss. Vi kan välja att se harmonin och skönheten som finns bakom allt vis ser.

I Reiki finns en utvecklingsväg för alla, både som en fysisk friskvårdsmetod för stressreducering, en kroppsterapi eller en möjlighet till andlig utveckling. Och det viktigaste jag vill förmedla, är ett sätt att leva helande i sin vardag! Det är när vi upptäcker vår egen helande förmåga hittar vi tillbaka till vår själsliga kraft och tillit!

Kunskap om Reiki kan aldrig skada, den kan bara vara helande, för den lär oss ett nytt sätt att tänka och leva där livet är enkelt och utan ansträngning.

Min vision med reiki och reikiföreningen jag grundat är att det startas grupper över hela landet där människor kan träffas för att växa personligen, ge och få healing och lära sig av varandra! Det har ingen betydelse vilken lärare eller grad man haft i reiki, utan man utvecklar varandra.

Det finns så mycket mer i reiki än vad som lärs ut på snabbkurser i Sverige. Vissa saker i AlphaOmegareiki kan bara läras ut genom erfarenhet och personlig handledning, och därför har jag kurser,du är välkommen på någon av dem eller till de reikimästare jag utbildat över hela Sverige. Mina kurser är inga snabbkurser utan du får uppföljning och diplom som reikiterapeut och ett unikt tillägg med personlig utveckling.

Jag tycker det är viktigt att vi lever helande mot våra medmänniskor och sprider helandet i världen. Men förmågan att hela med Reiki har du inom dig och mycket kan du läsa dig till och använda direkt på detta sätt! Man behöver alltså inte få en initiering i reiki, som de flesta reikilärare säger.

Min tro, som finns här på sidan, i mina böcker och i mina reikikurser är att alla kan! Alla som gör som har upplevt reiki vare sig genom en reikibehandling eller kurs kan föra den upplevelsen vidare även om man inte är reikimästare. En reikimästare har troligen större upplevelse av energin och därför kan det kännas kraftfullare att få initieringen av en reikimästare. Det är viktigt att mästaren inte gör ceremonin mekaniskt utan verkligen tonar in sig på reiki. Det som händer när man initierar någon i reiki är att man visar den andre sin upplevelse av reiki. Man tonar in sig på energin reiki och överför den. Sedan utvecklas eleven vidare och får sin egen erfarenhet av reiki, men initieringen är den första energiintroduktionen, och den får du på mina kurser.

Det här är viktigt för att du ska börja tro på din egen andliga kraft att hela än att tro att man behöver få den av någon annan. En kurs ska man gå för att få erfarenhet.

Symbolerna och kunskapen på dessa sidor har jag laddat med kraft så att de återskapar harmoni och hälsa. Symbolerna, initieringarna och övningarna kommer att skapa mer kärlek och harmoni i ditt liv när du öppnar dig för dessa helande energier.

Helande har alla inom sig och alla kan ge healing!

Har du nytta av kunskapen så berätta gärna för mig, min högsta glädje är att kunskapen sprids och att du når helandet och viktigast, visdomen och kunskapen bakom – att vi är ett och lever i en värld där kärlek och helande finns och att allt vi behöver bara är att öppna oss och ta emot.

Kontakta mig

Har du frågor och funderingar?

Kontakta mig här för att få svar. Ring mig gärna på tel 054-190 111
eller skriv!

Rulla till toppen