Reiki Master och helhetsterapiutbildning

Reiki Master och Helhetsterapiutbildning

Reiki Master är tre kurshelger med 1-2 månader mellan med olika teman. Efter kursen ska du kunna ha en mottagning och arbeta med Reiki om du vill. Om du går den fjärde kurshelgen, Reiki Master Teacher kan du också hålla egna kurser från grundkurs till master nivå.

Jag som utbildar dig är nog en av de mest välutbildade inom Reiki i Sverige och jag har också hållit Reikikurser i Japan.
Under kursen har du en utbildningsklient som du ska ge tio behandlingar till.

Kursinnehåll

Första kurshelgen – Energikroppen

Under den första kurshelgen gör vi olika energihöjande övningar och du lär dig känna igen den helande kraften och bygga upp den. Du får den första delen av master initieringen.

Du lär dig att behandla olika sjukdomar och tilläggsmetoder som har med energikroppen att göra, för att öka vår energi och kronisk värk. Du lär dig tilläggsmetoder för utbrändhet, fibromyalgi, olika reumatiska sjukdomar. Du lär dig hur underskott och överskott av energi i våra chakran påverkar oss och hur du kan förändra vad som händer dig i livet genom att förändra din energi i chakran

Andra kurshelgen – Känslokroppen

på denna kurshelg lär dig att behandla känslomässiga obalanser och du lär dig att känna i din egen kropp vad den andra personen signalerar och du lär dig också att använda din helande energi så att den påverkar en hel grupp med människor moduler känner dig tömd på energi. Du lär dig olika metoder att behålla din egen energi. Under denna kurshelg får du handledning för din utbildningsklient och tips hur du kan lägga till olika delar.

Du lär dig olika vägledda meditationer som du kan använda när du ger reikibehandlingar och har reikigrupper.

Tredje kurshelgen – Den andliga kroppen

På denna kurshelg får du den avslutande masterinitieringen och du lär dig olika symboler och mantran som hör till mästarnivån. Vi gör fler energihöjande övningar och du lär dig samarbeta med healingguider och andliga vägledare under healingen. Du lär dig också att ge avancerad healing och initiera andra.

Fjärde kurshelgen – Reiki Master Teacher

Denna kurshelg är frivillig för de som gått Reiki masterdelen. Här får du lära dig att utbilda i alla grader av Reiki, hur man håller en grundkurs och fortsättningskurs och tips hur man lyckas som företagare med Reiki.

Du får en pärm med allt kursmaterial under kursen och två diplom, ett som Reiki Master och ett som Reiki Master  Teacher.

Kurspris

Jag strävar efter att hålla låga priser eftersom helandet för världen är min livsuppgift att förmedla.

Förkunskaper: Reiki Grundkurs och Reiki fortsättningskurs. Du behöver inte ha gått kurserna hos mig.

Kostnad 3200 kr, inkl, kursbok, fika och diplom.
Om du går kursen i Karlstad ingår mat och boende i mitt hus, och utan mat och boende kostar kursen 2900 kr.

Du betalar halva priset om du gått hos en annan Reikilärare och vill repetera om det finns plats. Även om du bara gått en snabbkurs under några kvällar har du förmågan att ge reiki och det vore synd att betala samma kurspris en gång till. Även då får du diplom i Reiki. Kursbok och diplom ingår också om du betalar det lägre priset.

Du har också möjlighet att vara med på min facebooksida i Karlstad och få veta senaste nytt om reiki, lära känna andra människor med samma intressen och utbyta erfarenheter, gratis reikiträffar i Karlstad första måndagen varje månad.

Jag är medlem i Reikiförbundet och följer deras etiska riktlinjer. Jag var en av de som var med och startade reikiförbundet en gång i tiden och då hade jag gått alla grenar av Reiki som fanns. Du kan få friskvårdsbidrag om du får en reikibehandling. Jag har utbildat i Reiki i 25 år.

Vill du själv arrangera en kurs på din egen ort, hör av dig.

Anmälan till Reiki Master och helhetsterapiutbildning

I kalendern hittar du nästa kurstillfälle. Där kan du även göra din anmälan till nästa kurs.

Kontakta mig

Har du frågor och funderingar?

Kontakta mig här för att få svar. Ring mig gärna på tel 054-190 111
eller skriv!

Rulla till toppen