Månadsbrev 2022

November 2022

Jag har lagt in en extra grundkurs i medialitet för en liten grupp i julens tecken där vi gör en manifesteringsceremoni för våra högsta önskningar och kallar på änglarna. Kursen hålls den 3 – 4 december i mitt hus i Karlstad. Du hittar den i min kurskalender

oktober 2022

Jag har mycket roligt som kommer i framtiden, i helgen ska jag medverka som tidningen Näras andliga profil på Näras kryssning och hålla föreläsningar och en seans. Jag har också lagt in nya kurser i min kurskalender i medialitet och Reiki. Till våren kommer jag att ha fler ettåriga mediumutbildningar som startar i Karlstad och på Österlen.

Juni 2022

Jag håller sommarkursen i Medialitet hemma i mitt hus i Karlstad istället som en extrainsatt kurs för ett lägre pris, 2900 kr inkl. lunch och fika och boende. (2500 kr utan boende) Jag räknar med att det blir en liten grupp eftersom jag sätter in den med kort varsel, med kanske 4 – 5 deltagare och jag lägger in extra övningar som man kan göra ute för att upptäcka sin mediala begåvning, som att gå med slagruta och upptäcka naturens levande energi!

Maj 2022

Det var lite för avancerat att ha sommarkurs om gudinnor och naturens kraft i juni i Onsala när alla vill lära sig om mediumskap istället så vi har ändrat så jag håller kurs i nordisk medialitet i Onsala i juni istället. Här är min kurskalender

Mars 2022

Detta är tider med en stor förändring i världen. Här är min kurskalender

Februari 2022

Jag har nyss uppdaterat min kurskalender igen ända fram till i höst och jag har aldrig någonsin haft en så komplett kurskalender någonsin med så mycket olika ämnen och olika platser! Allt från helgkurser i mediumskap och kurs i medialitet, grundkurs i Reiki, fortsättningskurs i Reiki, Reiki Masterutbildning, Änglamassage, Gudinnekurs med Helena Magdalena, kurs i personlig utveckling på Mallorca, kurs i att komma i kontakt med Moder jord i Portugal, och alla nya platser jag ska vara på! Umeå, Eksjö, Onsala, Båstad och många fler!

Nu är det snart dags att jag uppdaterar min hemsida med mycket nytt och roligt material så att du får känna dig inspirerad att öppna ditt sjätte sinne!

Januari 2022

Äntligen har jag lagt upp vårens kurskalender! Jag har lagt upp helgkurser i nordisk medialitet, ettårig mediumutbildning, Reiki Grundkurs och fortsättningskurs och Änglamassagekurs. Jag startar en Reiki Masterutbildning i Luleå. Jag har också lagt upp en kurs i Shamanism i Portugal med en prinsessa från Maorifolket. Ännu finns det platser kvar på alla kurser och för kurserna jag håller i Karlstad finns det övernattning i mitt hus.

Månadsbrev augusti 2021

Nu har jag uppdaterat min kurskalender med en del av höstens kurser! Jag har tre ettåriga mediumutbildningar som börjar, i Karlstad, Piteå och Östhammar. Jag har också en Reiki Masterutbildning som börjar i Karlstad och Luleå i oktober

Hoppas vi ses på någon av mina kurser!!

Månadsbrev juli 2021

Nu börjar min semester äntligen och jag är tillbaka på jobbet den 10 augusti.

Men jag vill tipsa om min retreatresa och grundkurs i medialitet på Mallorca den 31 aug – 5 sept

https://www.changesfromwithin.com/mallorca-retreatcourse-sep-2021

Månadsbrev april 2021

Jag håller kurser men jag har fått ändra datum på en del kurser och flytta fram andra kurser. Jag har inte behövt ställa in någon kurs men jag har flyttat fram en ettårig mediumutbildning i Piteå till augusti och i juni har jag istället en grundkurs i mediumskap hemma hos mig för en liten grupp.

Månadsbrev januari 2021!

Coronapandemin har påverkat mig mycket när jag håller så mycket kurser, så hela december fick jag ställa in kurserna. Men jag börjar att ha kurser igen nu i januari med små grupper till att börja med, med runt 8 personer, och jag har inga avbokningsregler. Behöver man avboka samma dag så går det bra. Jag längtar verkligen att få träffa alla er kursdeltagare, det är det som gör mitt jobb så roligt att få lära ut det jag kan.

Jag har telefonvägledning som vanligt och om man bor i närheten av Karlstad har jag mottagning på eftermiddagarna. Och på tisdag börjar igen att leta försvunna saker. Jag har fått ha en träningsperiod med mycket meditation och mediala övningar för mig själv i december, och det är nödvändigt om man ska kunna vara bra på att flytta sitt medvetande som man gör när man hittar försvunna saker.

Det är en bra serie på Netflix nu som heter ”Surviving death” som tar upp allt jag själv tar upp på mediumutbildningarna.

Månadsbrev november 2020!

Jag har börjat förändra min hemsida och lägga upp lite extrasidor här och var i olika ämnen och jag håller på att bygga upp distanskurser igen! Min tanke är att de ska ha så låga priser att alla kan gå dem.

Förhoppningsvis får jag en ny utformning på sidan av en webdesigner. Jag har också fått höra den glada nyheten att bokförlaget som gav ut boken om mig, ”hon som ser” kommer att göra ett nytryck av den. Det blir den tredje upplagan, så det är många som har läst och tycker om den!

Jag har också uppdaterat kurskalendern för 2021

Månadsbrev Mars 2020 – VIKTIGT MEDDELANDE!

I dessa svåra tider med Corona är människor liv och hälsa viktigare än allt annat. Jag har fått avboka och flytta fram en del kurser i mars och april. Vissa kurser kommer jag att ha kvar och det är små grupper. Jag tänker att om man är frisk och kan ta sig hit så är det inget problem att fortsätta hålla dessa kurser. De kurser som det står inte är inställda på min hemsida kommer jag att hålla. Skulle man behöva lämna återbud med kort varsel betalar jag tillbaka hela kursavgiften.

Folk tror att de hänt mig något, för plötsligt fick de ett meddelande att mitt nummer hade upphört när jag bytte operatör.

Men ännu värre, är att alla ni som lämnat meddelande till mig på telefonsvararen och ännu inte har fått svar av mig, de meddelandena är nu också raderade. Jag hade sparat dem för att kunna ringa i tur och ordning till var och en och ge en tid. Så ni måste ringa och tala in ett nytt meddelande igen! Och jag lovar att boka in er snabbt eftersom ni har fått vänta på en tid. Tel 054 – 190 111


Månadsbrev januari 2020

Jag har så mycket spännande saker på gång, och året började med att jag hade en dröm där jag gick in på ett andligt cafe och sa att jag skulle ta över stället. Två dagar senare var jag till Ruds café här i Karlstad och har hyrt hela stället tillsammans med ett annat medium, Britt första tisdagen i varje månad med start i februari. Min vision är ju en andlig mötesplats där man lär känna andra med samma intressen, mediterar, ger healing och är med på föreläsningar. I februari har jag själv föreläsning i Örebro den dagen men i mars håller jag och Britt seans och medial vägledning.

Jag kommer att ha en helt fantastisk kurs i Mallorca i mediumskap, det är samma kurs som jag brukar hålla här i Karlstad fast den är på Mallorca tillsammans med meditation och retreatdagar. Jag ser verkligen fram emot den. Mat och boende ingår i priset och hämtning vid flygplatsen. Här kan du läsa om den!

Månadsbrev December 2019

Det är bara början av december men jag är ju sierska så jag kan väl lika gärna skriva månadsbrevet i förväg! 😀

Nu under december har jag healing till de som vill ta emot kl. 21.00 och det göra jag varje kväll fram till torsdag 12 december. Då kommer jag att göra en ceremoni, en ljuskroppsaktivering inför julen och det nya decenniet. Du behöver bara sätta dig och ta emot den tiden. Du kan läsa om healingen på min blogg.

Jag har uppdaterat kurskalendern med vårens kurser, välkommen att boka dig på en kurs där du får lära känna människor du aldrig skulle mött annars, och många kurser har jag hemma i mitt hus i Karlstad.

Månadsbrev juli 2019

Uppdateringar

Jag har en ganska svår hemsida att göra uppdateringar, men nu har jag äntligen kommit igång och jag har uppdaterat kurskalendern med höstens kurser.

Under rubriken Övernaturliga upplevelser under Berättelser har jag uppdaterat med berättelser om sömnparalys och ut ur kroppen upplevelser.

Nu i juli har jag semester så jag passar på en regnig dag att uppdatera hemsidan.Jag har verkligen behövt semester, det är inte alltid lätt att vara sierska. När jag börjar tänka på människors bekymmer på nätterna så vet jag att jag behöver semester. Men om du vill ha tag i mig, kan du lämna ett meddelande på telefonsvararen så ringer jag tillbaka.

Skicka mig gärna ett mail och berätta vad du vill läsa mer om på hemsidan, nu när jag är igång och uppdaterar. Eller om du har varit med om något övernaturligt, så lägger jag in det på min sida under Berättelser. alv@bahnhof.se

Jag börjar jobba igen den 3- 4 augusti med grundkurs i medialitet och den 6e augusti börjar jag hålla telefontid igen mellan 9 – 10 för de som vill hitta sina försvunna saker.

SEPTEMBER

Just idag den 4 september har jag satt in en extrainsatt grundkurs den 21 – 22 september i mediumskap i min kurskalender hemma i mitt hus i Karlstad. Där får du lära dig utveckla din intuition och se över avstånd för att till exempel hitta försvunna saker och du får lära dig känna igen och kommunicera med döda anhöriga och mycket mer. Jag har också en Reiki Master utbildning under tre kurshelger där du har en utbildningsklient och fördjupar hur du behandlar med reiki de tre kurshelgerna. Den börjar i oktober. Alla som har gått reiki oavsett vilken lärare du har gått hos innan kan gå den. Här kan du läsa mer om kursinnehållet! Det brukar bli en bra stämning när man bor och går kurs på samma ställe, du får träffa och lära känna människor med samma intressen.

Jag tror änglarna samlar människor nu, inför framtiden. Den 12 september kommer jag att ha en Änglachatt på Tidningen Nära, och där kan du chatta med mig om du har frågor om änglar Här kan du komma till chatten! 🙂