Kurser

Här hittar du utförlig beskrivning av kursinnehåll i kurserna. De flesta är för nybörjare, men alla kan lära sig! Datum hittar du i kurskalendern.

Mina kurser

Helgkurser

Jag håller kurser på min mottagning och kurslokal som ligger centralt i Karlstad. Jag erbjuder både helgkurser och ibland kurser på vardagar. På alla kurser får du kursmaterial med övningar som du kan använda senare. Jag reser och håller kurser över hela Sverige. Är du är intresserad av att gå kursen billigare eller gratis och vet några fler intresserade kan du arrangera en kurs. Läs mer under ”organisera en kurs”

Reikikurserna och kurserna i medialitet är de mest populära. På denna kurs lär du dig att ge healing till dig själv och andra och upptäcka din egen helande förmåga som alla har men som du inte lärt dig att använda. Du tränar dig att känna igen olika sorts energi och gör energihöjande övningar. Du lär dig att ge reikibehandlingar på arbetsplatsen, till djur, växter och barn.Du får också lära dig krishantering och samtalsmetodik och hur du gör för att behålla din energi och inte ta på dig andra människors känslor och energi. Läs mer här om reiki grundkursen eller ta reda på i kalendern nästa kurstillfälle.

Reiki Grundkurs

Kostnad 2900 kr, inkl. lunch, fika, och boken Stora Reiki Grundkurshandboken, diplom (och övernattning 2 nätter med frukost och kvällsfika för 3200 kr om kursen hålls i Karlstad) 


Reiki Fortsättningskurs

På denna kurs lär du dig att hela och se över tid och avstånd och du lär dig gamla svenska healing tekniker som du inte hittar någon annanstans, som hur man lämnar kroppen för att se över avstånd. Du lär dig också tekniker för att avståndsdiagnostisera problem och ge reiki till platser, och händelser i framtiden. Du får manifestera din högsta önskan i en healingceremoni och kanalisera en helande vision för ditt liv för att hitta din livsuppgift. Alla får en distans healing behandling. Läs mer här om reiki 2 eller ta reda på i kalendern nästa kurstillfälle.

Kostnad 2900 kr, inkl. lunch, fika, och boken Stora Reiki Fortsättningskurshandboken, diplom (och övernattning 2 nätter med frukost och kvällsfika för 3200 kr om kursen hålls i Karlstad) 


Reiki Master och helhetsterapi kurs

Här är en kurs för dig som vill bli mästare i ditt liv. Under fyra kurshelger utspridda på minst ett halvår får du en komplett yrkesutbildning. Du lär dig avancerade healing tekniker, regressionsreiki, bildtolkning, drömtolkning, kanalisering och reiki initieringar, traditionella japanska reiki tekniker och att lägga upp en behandlingsserie. Alla som hr gått kursen säger att den gett dem bättre självförtroende på alla plan i livet.
Dessa tre helger är obligatoriska, och den fjärde kurshelgen då du lär dig att hålla kurser i reiki, är frivillig. Du kan använda alla metoder var för sig, till exempel ge behandling i enbart regressionsreiki och healingkirurgi.
Dessa tre helger är obligatoriska, och den fjärde kurshelgen då du lär dig att hålla kurser i reiki, är frivillig. Du kan använda alla metoder var för sig, till exempel ge behandling i enbart regressionsreiki och healingkirurgi.

Kostnad 2900 kr/helg i tre helger, inkl. lunch, fika,  och allt kursmaterial under tre helger i en pärm, diplom (och övernattning 2 nätter med frukost och kvällsfika för 3200 kr om kursen hålls i Karlstad) 


Medialitet och multidimensionellt medvetande – Medial grundkurs

På denna kurs lär du dig att utveckla din mediala förmåga. Jag arbetar utifrån den svenska traditionen och du lär dig att känna igen din intuitiva förmåga och skilja mellan fantasi och intuition. Genom övningar som använder alla olika kommer du att hitta det som är just din starka sida, om det är att se bilder, fånga in budskap i ord eller på något annat sätt.
Du lär dig att förmedla budskap från olika andliga dimensioner, änglar och andliga hjälpare och din egen inre visdom. Du lär dig också att göra själsporträtt och se över tid och avstånd, som kan vara bra att kunna om du vill hitta försvunna saker… Läs mer här om kursen i mediumskap eller ta reda på i kalendern nästa kurstillfälle.

Kostnad 2900 kr, inkl. lunch, fika,  och mitt kurskompendium Medialitet – övningar från kursen, diplom (och övernattning 2 nätter med frukost och kvällsfika för 3200 kr om kursen hålls i Karlstad) 


Ettårig Medium och healer utbildning

Detta är en kurs med fyra kurstillfällen under ett år för dig som både vill arbeta med medial vägledning och träna dig i många olika mediala områden som du inte hinner med under en helgkurs. Kursen är upplagd så att du tränar med övningar både personligen och på distans.På kursen finns gästlärare i trancemediumskap och Psycic Art.

Kostnad 2900 kr/kurshelg, inkl. lunch, fika,  och min en pärm med övningar och meditationer från de fyra kurshelgerna, diplom (och övernattning 2 nätter med frukost och kvällsfika för 3200 kr om kursen hålls i Karlstad) 


Tarot – Att tolka korten intuitivt

Här lär du dig att tolka tarotkorten och att få en överblick. Du lär dig Sora och lilla Arcanan. En kurs för nybörjare och dig som vill använda tarotkort redskap för att se in i framtiden. Här lär du dig att tolka tarotkorten och grunderna i stora och lilla arcanan och hur du tolkar korten intuitivt. Ett enkelt system lär dig att snabbt se övergripande sammanhang och du lär dig att ge vägledning och spå andra med hjälp av tarotkorten.

Kostnad 2900 kr, inkl. lunch, fika,  och mitt Tarotkompendium, diplom (och övernattning 2 nätter med frukost och kvällsfika för 3200 kr om kursen hålls i Karlstad)


Finn din själskraft

En kurs som lär dig att vara sann mot dig själv och känna igen din själs kraft. Du kommer att fördjupa dig I energianatomi, auran och chakran. Du lär dig att sätta gränser, hantera energitjuvar, kommunicera klart och att bemöta ”Besvärliga människor” utan att tömma dig på energi. Du lär dig att känna igen olika kommunikationsmönster och härskarstrategier, och på vilka chakran du tömmer dig på energi, och övningar för att fylla dig med energi I olika livssituationer. Du får göra mediala övningar under kursen, att tona in dig hitta din själskraft, att avläsa andra människors själ och livsväg och göra själsporträtt. Du lär dig också att kanalisera själsblommor till var och en och övningar som stärker själen. Övningar och meditationer i par, enskilt och I grupp.

Kostnad 2900 kr, inkl. lunch, fika,  och mitt kompendium Vandra i en regnbåge, och Naturens levande väsen, diplom. Övernattning 2 nätter med frukost och kvällsfika för 3200 kr om kursen hålls i Karlstad


Änglamassage

Här lär du dig att ge en helkroppsmassage och blanda personliga kanaliserade massageoljor för olika behov. Du kommer att samarbeta med änglarna under massagen för att frigöra både känslomässiga och fysiska låsningar. Kursen innehåller helkroppsmassage, att blanda eteriska oljor och örter och helande änglameditationer. Läs mer här om kursen i änglamassage.

Kostnad 3500 kr, inkl. lunch, fika,  och sex kursmanualer, övernattning2 nätter med frukost och kvällsfika


Vandra i en regnbåge

I traditionen är regnbågen en bro mellan människan och andevärlden. På denna kurs får du lära får lära dig att ge medial vägledning och kommunicera med änglar via regnbågens färger, helande färgmeditationer, att se och tolka auran, och kristallhealing. På söndag lär jag dig den nya healingformen jag grundat, aurafärghealing.
Du lär dig att använda ljuset och färgens helande kraft i auran för att hitta din livsuppgift och få auran att lysa. Kursen innehåller mycket praktiska övningar och färgmeditationer.

Detta är en helg som utvecklar din helande och kreativa förmåga. Du lär dig att se på ett nytt sätt. Du får en kursbok med övningar att göra hemma efter kursen. På denna kurs får du lära dig att lösa upp blockeringar hos människan med ljus, färger, änglar och bergskristaller.

Efter kursen får du diplom i aurafärghealing och kan behandla andra i metoden.
Kostnad 2900 kr, inkl. fika, kursbok och diplom.

Övernattning 2 nätter med frukost och kvällsfika för 3200 kr om kursen hålls i Karlstad


Anmälan

Du kan maila alv@bahnhof.se eller ringa och lämna ett meddelande på min telefonsvarare, om du inte får tag i mig, på tel 054-190 111 eller till den som står som arrangör på kursen om det är någon annan än mig.

Betalning:
Du betalar vanligtvis kursen på plats.
Vill du betala innan kan du göra det på mitt pg. 26 39 63 – 1. Skriv ”själskraft, Anna-Lena Vikström” i mottagarrutan och vad det är du betalar för.

Varmt Välkommen!

Min förhoppning och min drivkraft är att alla ska hitta sin egen innersta begåvning, det man brinner för och gör med glädje, att tro på sig själv och sin förmåga att skapa och hela sitt liv.
Anna-Lena Vikström

Kommande evenemang

Artiklar


Kontakta mig

Har du frågor och funderingar?

Kontakta mig här för att få svar. Ring mig gärna på tel 054-190 111
eller skriv!

Rulla till toppen