Hur vet man att en ande är nära mig?

Känslor av en ande är närvarande

Jag brukar känna en känsla av att någon tittar på mig fast ingen är där

 • Man kan känna en doft som förknippas med personen
 • Man plötsligt kommer att tänka på en död anhörig samtidigt som man blir översköljd av en känsla
 • Du kan plötsligt få ett inre lugn eller ett ord eller mening som den döde anhörige brukade säga till dig.
 • Du tycker att du ser en sekundsnabb kontur av någon

Yttre tecken på att en ande är nära

De kan förmedla sig genom ljud eller elektricitet

 • En lampa kan börja blinka
 • Något som du förknippar med personen ramlar ner eller visar sig
 • Du ryser samtidigt som du kommer att tänka på en död anhörig
 • Du kan sätta på radion och tv.nu och det är något som förknippas med personen
 • En känsla av att det plötsligt blir varmt eller kallt i rummet samtidigt som du tänker på en död anhörig

När någon anhörig eller Båven till dig har dött brukar jag föreslå att man pratar med den döde personen i tankarna, för din anhörige eller vän hör dig. Ni kommer närmare varandra och du får lättare att uppfatta närvaron i framtiden.

3 reaktioner på ”Hur vet man att en ande är nära mig?”

 1. Hur kommer det sig att:
  Senaste halvåret har jag vid 100-tals tillfällen ex lyssnat på en bok där man läser upp Vincent, och sekunderna innan har jag tänkt just Vincent. Detta kan hända med vad som helst- TV, radio, i personliga samtal eller annat tänker jag något som någon annan nämner sekunder efter min tanke varit. Hur kan det bli så?

 2. Ibland när jag är ensam i mitt hus så känner jag närvaron av mina kära mostrar, min mamma, min kusin, min morbror, min morfar det doftar parfym, tobak och jag hör hur de pratar för fullt känslan av glädje de är alltid med mig och jag kan aldrig glömma dem, tycker mig se dem dricka kaffe och med goda kakor, fina minnen

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen