Hur vet man att en ande är nära mig?

Känslor av en ande är närvarande

Jag brukar känna en känsla av att någon tittar på mig fast ingen är där

 • Man kan känna en doft som förknippas med personen
 • Man plötsligt kommer att tänka på en död anhörig samtidigt som man blir översköljd av en känsla
 • Du kan plötsligt få ett inre lugn eller ett ord eller mening som den döde anhörige brukade säga till dig.
 • Du tycker att du ser en sekundsnabb kontur av någon

Yttre tecken på att en ande är nära

De kan förmedla sig genom ljud eller elektricitet

 • En lampa kan börja blinka
 • Något som du förknippar med personen ramlar ner eller visar sig
 • Du ryser samtidigt som du kommer att tänka på en död anhörig
 • Du kan sätta på radion och tv.nu och det är något som förknippas med personen
 • En känsla av att det plötsligt blir varmt eller kallt i rummet samtidigt som du tänker på en död anhörig

När någon anhörig eller Båven till dig har dött brukar jag föreslå att man pratar med den döde personen i tankarna, för din anhörige eller vän hör dig. Ni kommer närmare varandra och du får lättare att uppfatta närvaron i framtiden.

1 reaktion på ”Hur vet man att en ande är nära mig?”

 1. Hur kommer det sig att:
  Senaste halvåret har jag vid 100-tals tillfällen ex lyssnat på en bok där man läser upp Vincent, och sekunderna innan har jag tänkt just Vincent. Detta kan hända med vad som helst- TV, radio, i personliga samtal eller annat tänker jag något som någon annan nämner sekunder efter min tanke varit. Hur kan det bli så?

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen