Hitta försvunna saker, djur och människor

Hitta försvunna saker, djur och människor

Jag är nog Sveriges mest kända sierska förutom Saida och har varit sierska hela mitt liv. Jag har hjälpt polisen och Missing People i uppmärksammade försvinnanden och tack vare mig har människor hittats vid liv. Då känner jag att jag måste använda förmågan så länge jag kan. Det är få sierskor i sverige och många som ringer och vill hitta försvunna saker, och eftersom det tar mycket kraft och koncentration letar jag bara en timme om dagen efter saker, och det är på telefontiden.

Jag kan inte se saker som du vet är stulna.
Jag har telefontid tisdag, onsdag och torsdag mellan 9.00 – 10.00

 Ring mig gärna! Telefon 054 190 111

Om det är akuta ärenden som försvunna människor, gör jag undantag från telefontiden. Detta är mitt kall som sierska.

Jag tar en liten summa 200 kr, och då får du ringa flera gånger om det skulle behövas utan att det kostar något, tills du hittar det du söker. Det är inte pengarna som gör att man är sierska, det är en förmåga jag upptäckte som barn och den är så sällsynt så jag måste använda den.  Jag vet att det kan vara svårt att komma fram om det är många som ringer.

Skriv till mig om det du har tappat inte kommer fram

I  Tidningen Nära har jag en sida i varje nummer. Jag väljer ut några som vill ha hjälp med att hitta sina försvunna saker gratis, som kommer med i tidningen varje månad. Jag ringer tillbaka till de jag väljer ut, så skriv ditt telefonnummer.  Skriv till:  anna-lena@tidningennara.se

ATT HITTA FÖRSVUNNA SAKER

Jag är en sierska som arbetar traditionellt och har arbetat med detta ända sedan tonåren på fritiden, och heltid de senaste 20 åren.

Det är väldigt få sierskor i sverige och många som ringer om försvunna saker, ibland över hundra varje dag!

De som kommer fram på telefontiden för försvunna saker ger jag vägledning direkt var de ska hitta sina saker. När du betalat kan du ringa flera gånger om du behöver mer vägledning, om du inte direkt hittar det du söker.

”Den låg precis där hon sa.”

Detta är mitt kall, men jag kan inte ringa tillbaka till den som ringer om försvunna saker, utan jag letar bara på den speciella tiden jag letar försvunna saker. Jag gör undantag för försvunna människor, då kan man ringa andra tider.

Denna förmåga är en egenskap man ärvs med, att kunna känna hur olika föremål känns – och känna igen dem på avstånd. När man ser över avstånd är en del av en själv där, och jag måste beskriva omgivningen med alla sinnen.

Ibland, om det är djur kan man också se vilken väg djuret har tagit och då är det lättare att veta ungefär vart man ska leta. Annars får man försöka hitta något utmärkande kännetecken i miljön som kan beskriva vart djuret är.

Jag letar bara en timme varje dag eftersom det tar så mycket kraft att flytta medvetandet och se över avstånd. Det är ett slags meditativt tillstånd man måste befinna sig i, och man får inte heller ha en dålig dag…

Det går inte att hitta stulna saker, det är som att länken, energispåret mellan ägaren och saken är borta då.

Om jag ser att det du söker finns kvar och är möjligt att hitta så får du ringa flera gånger utan att det kostar något, tills du hittar det du söker, om jag skulle ha kravet att tjäna pengar på detta tror jag att jag skulle förlora förmågan. Jag orkar bara en timme om dagen, eftersom det kräver att jag är i ett annat medvetandetillstånd.

Tänk på innan du ringer:

Du måste ha lugnt omkring dig. Jag koncentrerar mig och flyttar mitt medvetande med hjälp av att du tänker på saken och ibland kan man fånga upp det du själv tittar på under samtalet, så titta inte på en reservnyckel eller liknande om du har tappat en nyckel.

Välkommen att ringa! Jag har telefontid tisdag – torsdag mellan 9 – 10 på telefon 054 190 111


För att boka ett besök kontakta mig enligt nedan.


Här kan du läsa mer om mig, Sierskan från Hacksjö.

VÄLKOMMEN ATT RINGA!

Kontakta mig

Har du frågor och funderingar?

Kontakta mig här för att få svar. Ring mig gärna på tel 054-190 111
eller skriv!

Rulla till toppen