Tisdag 31 aug – söndag 5 sept 2021

Erbjudande! Bokar du före 21 juli är du med i utlottningen av en privat medial vägledning med Anna-Lena samt 45 min helande behandling av Maria.

Första gången blev en ”hit” men sedan kom Corona och nu äntligen gör vi en favorit i repris.

GRUNDKURS I MEDIUMSKAP PÅ MALLORCA

Anna-Lena håller kurs på Mallorca

En kurs i ett vackert hus i naturen utanför Malta där du både hittar ditt inre lugn och får utforska dina mediala förmågor. Mat och boende ingår i kurspriset.

Här får du träna din mediala förmåga och kunna ta kontakt med andevärlden – alla har förmågan! Ibland har elever kunnat få kontakt med döda anhöriga, och fått fram namn och detaljer på personen.
Här lär du dig att hitta dina starka begåvningar i medialitet. Du får träna dig att skilja mellan intuition och fantasi och lära dig att ta kontakt med olika andeväsen. I kursen ingår övningar i par, grupp och enskilt och med olika metoder hittar du din egen unika begåvning.
Du lär dig också att se över avstånd och den svenska mediala traditionen. Kursmanual ingår med övningar som du kan göra hemma efter kursen.

Du lär dig att ge vägledning från andevärlden och ta kontakt med olika väsen, naturväsen, änglar och andliga hjälpare. Du lär dig att göra själsporträtt, se tidigare liv och andra mediala övningar, som själsblomma. Av de olika övningarna kommer du att hitta din egen starka begåvning. Du lär dig också att se över avstånd och den svenska mediala traditionen. Kursmanual ingår med övningar som du kan göra hemma efter kursen.

Jag berättar också om den lappländska mediala traditionen.
Lär dig känna igen intuitionen. Kursen passar både nybörjare och professionella, och du tränar individuellt i par och i grupp.

Maria och Carl Greger som arrangerar kursen med mig och håller i retreaten bor på Mallorca och hämtar och lämnar dig på flygplatsen. Förslag på flygtider och praktisk information om kursen och utförligt innehåll finns på denna sida:

https://www.changesfromwithin.com/mallorca-retreatcourse-sep-2021

Mallorca – Retreat och mediumskap

•Kom och upptäck Mallorcas härliga energi, klimat och vackra miljöer. Njut av shopping, tapas och strosa runt i Palmas pittoreska gränder. Unna dig själv dagar med tystnad, avkoppling, enklare yoga, sol, bad, vandring och god medelhavsmat. Lär dig metoder för att vara i nuet och hitta din inre potential. Träna dig att skilja mellan intuition och fantasi och lär dig att ta kontakt med nära och kära på andra sidan. Detta är en helg då du hittar och utvecklar din intuition & mediala förmåga! 

Vi lägger grunden och skapar perfekta förutsättningar att optimera dina förmågor genom att skapa balans, kärlek till oss själva och inre ro. 

Välkomna till spännande dagar!

Ö