Medial vägledning

Medial vägledning

Jag arbetar heltid som medium och sierska över hela Sverige och på denna sida kan du läsa mer om mediumskapet och den vägledning som jag ger.

Detta är en släkttradition från Lappland, och jag började i tonåren att hitta försvunna saker åt släktingar och människor i byn.

Detta har gett mig en bred kunskap på flera områden. Jag tar inga överpriser trots att jag är rätt välkänd siare och kurshållare. En del gör jag varje dag – som vägledning och annat mer sällan, till exempel auramålning och själsporträtt som jag bara gör en gång per dag. Det viktigaste jag kan ge dig är tron på dig själv.


Om du vill beställa tid för medial vägledning – kontakta mig

Tel 054 – 190 111

Jag har telefontid tisdag – torsdag 9.00 – 10.00 och letar försvunna saker.
Det orkar man bara en timme om dagen.

Därefter har jag vägledning för de som beställt telefonvägledning. På eftermiddagarna har jag en timmes vägledning för de som kommer personligen.

Gör så här:

Lämna ett meddelande på telefonsvararen och säg att du vill beställa tid för telefonvägledning eller komma för en sittning. Jag ringer dig tillbaka och ger dig en tid, och du betalar på mitt plusgirokonto eller Swish. Om du ringer på eftermiddagarna får du lättare tag i mig.

Sedan ringer du upp på den inbokade tiden på 054 – 190 111

Kom ihåg att jag ibland har lång väntetid, för till mig ringer människor från hela Sverige men även övriga norden. Men jag hör alltid av mig i tur och ordning.

Jag svarar också på alla mail men ibland kan det ta tid att få svar. Vill du boka en tid gör du det via telefon och det går lättast att få tag i mig mellan 15.00 – 18.00.

En del ber mig att ringa tillbaka på kvällstid. Men jag arbetar inte på kvällstid, det skulle jag aldrig orka. Jag arbetar heller inte på helger, eftersom jag ofta åker över Sverige och håller kurser på helgerna.

VÄLKOMMEN ATT RINGA!

Kostnad 30 min 650 kr

För att boka ett vägledning kontakta mig enligt nedan.

VÄLKOMMEN ATT RINGA!

Kontakta mig

Har du frågor och funderingar?

Kontakta mig här för att få svar. Ring mig gärna på tel 054-190 111
eller skriv!

Rulla till toppen