Mindfulness, stresshantering och tankens helande kraft

Personlig utveckling genom att stilla sitt inre och lyssna till kroppen för att leva i nuet och förhindra stress är den viktigaste tanken med reiki. Därför har jag skapat denna sida. Här kan du läsa om hur du kan använda reiki till självläkning och träna dig att hantera stress.

Här kommer jag att lägga ut tips hur du lättare kan lyssna på kroppen och leva närvarande i nuet.

En del av texterna kommer från när jag läste stress- motivations- och prestationspsykologi och mental träning på Karlstads universitet.

Här har jag samlat egna erfarenheter, tips och övningar, sådant jag lärt mig på kurser och läst och utvecklat, på ett enkelt och lättförståeligt sätt.

Allt jag skriver har jag själv använt.

Det vi riktar vär uppmärksamhet på, det får vi tag på. Här får du alla redskap av mig för att kunna hela dig själv och din omgivning.