Medial vägledning på telefon

Telefonvägledning

Ring ett medium – medial vägledning på telefon

Ibland kan man vilja förutse framtiden och olika val och möjligheter man har, du kan ställa frågor om kärlek, arbete, relationer, livsuppgift, och vad du vill fråga om och jag lägger tarot. Jag får inre bilder. I början av samtalet får jag inre bilder, som en film nästan. Sedan får du ställa personliga frågor. När jag använder Tarotkort är det för att få en struktur på bilderna, när i framtiden något händer. Jag har arbetat med detta sedan tonåring och jag ser in i min egen framtid till vardags när jag planerar saker.

Medial vägledning på telefon, 30 min 650 kr.

Du kan ringa mig på eftermiddagarna för att boka en tid, då är det lättast att nå mig eller tala in på telefonsvararen, så ringer jag tillbaka och ger dig en tid.

Medial vägledning – Telefon 054 190 111

Ring och tala in ett meddelande på telefonsvararen, att du vill ha medial vägledning så ringer jag tillbaka och ger dig en tid. Sedan ringer du den tid du fått. Jag är så glad över förtroendet och alla som vill ha vägledning av mig och det jag vill säga ska vara konstruktivt och kännas bra.
Jag försöker hitta en möjlig väg att förändra en dålig situation, att ge hopp. Jag är utbildad psykoterapeut och har vidareutbildning i samtal i kriser. Har jag en medial förmåga är det mer värdefullt ibland och då måste jag använda dem. Ibland får jag inre bilder bara av att möta någon på stan.

Eftersom jag arbetat så länge som medium har jag varit med om mycket. Jag har flera gånger fått förutse året som kommer i flera stora tidningar, Expressen, Aftonbladet, radio och lokaltidningar. Jag förutspådde tsunamin i tidningen och efter det skrev journalisten en bok om mig som heter ”Hon som ser”.

Begåvad med annorlunda kraft.

Anna-Lena Vikström kan se in i din framtid.

Så här går det till:

Jag börjar med att känna efter vilka döda anhöriga och andliga vägledare som följer dig och deras budskap. Sedan känner jag efter vilka snabba intryck och bilder jag får av vad du behöver vägledning i livet just nu, bilder, känslor och budskap.
Efter det kan du ställa frågor och jag använder Tarot för att se in i framtiden under det närmaste halvåret. Du kan ställa frågor om kärlek, relationer, olika val i livet du står inför, arbete, ekonomi eller det du behöver.

Jag brukar inte vilja se kommande sjukdomar eller det som inte är konstruktivt att veta i förväg. Fördelen med medial vägledning är att man kan se vad som händer i framtiden om man väljer ett annat sätt, och hur framtiden då blir.

Medial vägledning på telefon, telefonvägledning, hos Anna-Lena Vikström

Ring för att boka tid, Tel. 054 190 111

Du kan tala in på telefonsvararen att du vill ha tid för telefonvägledning, så ringer jag tillbaka i tur och ordning och ger dig en tid.

Seans på telefon

Seans går till på samma sätt, det är en halvtimme och jag tar kontakt med döda anhöriga.

Telefonseans – 650 kr

På en telefonseans tar jag bara kontakt med döda anhöriga och ger vägledning under en halvtimme. Jag håller vanligtvis seanser på onsdagar och torsdagar.

För att boka kontakta mig enligt nedan.

VÄLKOMMEN ATT RINGA!

Kontakta mig

Har du frågor och funderingar?

Kontakta mig här för att få svar. Ring mig gärna på tel 054-190 111
eller skriv!

Rulla till toppen