Reiki symbol och kristall

Reiki till barn och under graviditet

Reiki till barn och under graviditet

På dessa sidor om reikihealing till barn skriver jag och berättar om mina erfarenheter av att ge healing till barn. På bilden är min pojke när han var bebis.

Jag tycker att det alltid ska vara föräldrar eller någon annan som barnet känner och har förtroende för, som behandlar barn under 12 år istället för att man går till en professionell healer.

De reikiterapeuter som finns i din närhet kan ge tips och behandlingsförslag till just ditt barn och du kan också ställa frågor till mig. Man kan lära barn att ge sig själva och andra reiki.

Jag får ibland frågan om man kan få en reikibehandling eller gå en kurs ifall man är gravid.

Reiki när man är gravid

Jag gav mig själv reiki, först till mig själv en stund och sedan till barnet i magen. Det spred sig en harmonisk känsla av frid och glädje i hela kroppen och även i omgivningen.

Jag gav mig själv reiki, först till mig själv en stund och sedan till barnet i magen. Det spred sig en harmonisk känsla av frid och glädje i hela kroppen och även i omgivningen. Det var som en speciellt helig känsla att ge själv-behandling när jag var gravid.

Att jag gav mig själv reiki så mycket tror jag hjälpte mig att komma in i en känsla av att vara ett med allt levande och helt närvarande i livet och i nuet. Under min graviditet hade jag mer positiva känslor av livet än vad jag skulle ha haft om jag inte gett mig själv reiki.

Reiki är att vara nära den harmoniska kraft som finns i hela universum så det kan aldrig vara negativt på något sätt. Meningen är att vi ska uppleva den kraften i hela livet

Kontakta mig

Har du frågor och funderingar?

Kontakta mig här för att få svar. Ring mig gärna på tel 054-190 111
eller skriv!

Rulla till toppen