MEDIAL VÄGLEDNING

Anna-Lena Vikström, Medium och sierska (Frånjen tidningsartikel i aftonbladet)

Jag arbetar heltid som medium och sierska över hela Sverige och på denna sida kan du läsa mer om mediumskapet och den vägledning som jag ger.

Detta är en släkttradition från Lappland, och jag började i tonåren att hitta försvunna saker åt släktingar och människor i byn.

Detta har gett mig en bred kunskap på flera områden. Jag tar inga överpriser trots att jag är rätt välkänd siare och kurshållare. En del gör jag varje dag – som vägledning och annat mer sällan, till exempel auramålning och själsporträtt som jag bara gör en gång per dag. Det viktigaste jag kan ge dig är tron på dig själv.
Om du vill beställa tid för medial vägledning – kontakta mig

Tel 054 – 190 111

Jag har telefontid tisdag – torsdag 9.00 – 10.00 och letar försvunna saker.
Det orkar man bara en timme om dagen.

Därefter har jag vägledning för de som beställt telefonvägledning. På eftermiddagarna har jag en timmes vägledning för de som kommer personligen.

Gör så här:

Lämna ett meddelande på telefonsvararen och säg att du vill beställa tid för telefonvägledning. Jag ringer dig tillbaka och ger dig en tid, och du betalar på mitt plusgirokonto. Om du ringer på eftermiddagarna får du lättare tag i mig.

Sedan ringer upp på den inbokade tiden på 054 – 190 111

Kom ihåg att jag ibland har lång väntetid, för till mig ringer människor från hela Sverige men även övriga norden. Men jag hör alltid av mig i tur och ordning.

Jag svarar också på alla mail men ibland kan det ta tid att få svar. Vill du boka en tid gör du det inte via mail utan via telefon.

En del ber mig att ringa tillbaka på kvällstid. Men jag arbetar inte på kvällstid, det skulle jag aldrig orka. Jag arbetar heller inte på helger, eftersom jag ofta åker över Sverige och håller kurser på helgerna.

VÄLKOMMEN ATT RINGA!

Här ser du vilka olika typer av telefonvägledning jag ger

Hitta försvunna saker 200 kr – du får också ringa flera gånger om det du undrar över. (För första gången på 25 år har jag höjt priset med 50 kr) Läs mer här om att hittta försvunna saker

Telefonvägledning – en halvtimmes medial vägledning med Tarottolkning och andekontakt 30 minuter, telefon, 550 kr Läs vad jag kan känna här

Medial vägledning med fokus på relationer – medial vägledning hur man ska lösa relationsproblem 30 minuter, telefon, 550 kr

Andlig vägledning och personlig utveckling genom personligt mentorskap 30 minuter, telefon, 550 kr

Seans – telefon 30 minuter, telefon, 550 kr Läs mer här