Tjänster

Mina tjänster

Tjänster


Medial Vägledning

Jag arbetar heltid som medium och sierska över hela Sverige och på denna sida kan du läsa mer om mediumskapet och den vägledning som jag ger.

Detta är en släkttradition från Lappland, och jag började i tonåren att hitta försvunna saker åt släktingar och människor i byn.

Detta har gett mig en bred kunskap på flera områden. Jag tar inga överpriser trots att jag är rätt välkänd siare och kurshållare. En del gör jag varje dag – som vägledning och annat mer sällan, till exempel aura-målning och själsporträtt som jag bara gör en gång per dag. Det viktigaste jag kan ge dig är tron på dig själv.
Om du vill beställa tid för medial vägledning

Ring mig för att boka tid på 054-190 111


Telefonvägledning

En halvtimmes medial vägledning med Tarot tolkning och andekontakt via telefon, 650 kr

Jag erbjuder telefonvägledning inom följande:

  • Medial vägledning med fokus på relationer – medial vägledning där jag fokuserar mer på relationer, vad partnern känner och vad som händer i framtiden i relationen och vad som är bäst att göra och bäst för båda. 30 minuter, telefon, 650 kr

  • Andlig vägledning och personlig utveckling genom personligt mentorskap 30 minuter, telefon, 650 kr

  • Seans på telefon 30 minuter, telefon, 650 kr 

Ring mig för att boka tid på 054-190 111


Medial vägledning – personligt besök

Du kan komma till min mottagning och få medial vägledning, privatsittning eller enskild seans. En personlig seans kallas ibland för privatsittning.
Kostnad: 850 kr / timme

Ring mig för att boka tid på 054-190 111


Hitta försvunna saker, djur och människor

För att få hjälp måste du kontakta mig på då jag har telefontid: tisdag – torsdag mellan kl. 09:00 – 10:00, Ring mig på 054-190 111
Kostnad: 200 kr


Föreläsningar

Jag reser på olika platser i Sverige och håller föreläsningar. Vill du arrangera en föreläsning med mig, ring mig. Här är några av de föreläsningar jag håller!
Läs här om några av de föreläsningar jag håller!

Kostnad


Seans

Här tar jag kontakt med döda anhöriga och beskriver dem och vilka budskap de har. Det går till precis som när jag har storseans eller när man kommer för en timmes vägledning. Jag har ofta seanser på telefon på onsdag eller torsdag förmiddag.
Kostnad: 30 minuter på telefon, 650 kr

Ring mig för att boka tid på 054-190 111


Reiki behandling

En japansk helhetsterapi för kropp och själ. Jag tar kontakt med andevärlden och förmedlar budskap. Du väcker din egen helande kraft under behandlingen.

Kostnad 60 minuter 750 kr

Ring mig för att boka tid på 054-190 111

Varmt välkommen!

Kontakta mig

Har du frågor och funderingar?

Kontakta mig här för att få svar. Ring mig gärna på tel 054-190 111
eller skriv!

Rulla till toppen