Sju Tips på hur du utvecklar din mediala förmåga

Sju tips hur du kan använda din mediala förmåga

Här kommer sju tips på hur du utvecklar din mediala förmåga i vardagen! Jag berättar att det viktigaste är att man avsätter tid till att känna efter hur man känner i kroppen när man står inför ett beslut, om man får en lätt eller tung känsla. Om man får en ökad energi när man tänker på något är det ett positivt svar på frågan.

Sedan kan du träna på att känna efter vem som ringer innan du ssvarar. Du kan träna dig känna vilken stämning som är i ett rum. När du har gjort det är inte steget långt till att du kan känna närvaro från andevärlden! Fler tips får du i kursboken på grundkursen i mediumskap

1 reaktion på ”Sju Tips på hur du utvecklar din mediala förmåga”

  1. Jag har på senare tid upplevt intressanta ”halvdrömmar” som jag minns ett par timmar..
    Jag är intresserad av andlig vetenskap, som har sitt ursprung från studier av Livets Bok av Martinus. En viktig ingrediens i detta är Logiken, inte så att en ska tro på det som kommer fram utan mer att söka förstå de logiska resonemangen !
    Jag har hunnit bli 80 år, men räknar med att få vara med i detta livet många år till, mina föräldrar blev mer än 90, kanske jag brås på dem?
    Vänligen Lars

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen