Aura

En helt ny värld öppnar sig när vi upptäcker att vi är mer än en kropp och att bakom det vi ser finns en värld där allt vibrerar av liv, ljus ochfärg. Den är mycket vacker!

Jag kommer under våren att skriva färdigt boken jag påbörjat om auran, energianatomi och auraseende. Här kommer jag att samla extra information om auran och människans energifält. Så passa på att ställa dina frågor och berätta om erfarenheter, nu när jag fördjupar mig i ämnet.

Auran är den mall som visar hur den fysiska kroppen ska se ut. Jag kunde en gång se världen och människan som skapad av spunnet ljus, alltför sällan tänker vi på det, att vi är ljusvarelser av evighet som fått en kropp en kort stund. Så var rädd om den, du har varit en ande så länge! Energifältet visar inte vem man är som person, som de andra nivåerna i auran gör.

Jag är född med auraseende, och ser människans energifält på alla jag möter, mer eller mindre. Att se auran är inget övernaturligt, utan en förmåga att omvandla sinnesintryck som vi alla fångar in, till synintryck.

För att se dem måste jag fokusera mig på att se dem. Det sägs att ungefär två på en miljon är född med detta slags seende. Här är mina erfarenheter.

Om du har frågor, vill berätta om erfarenheter, vill ha medial vägledning, gratis distanshealing eller vill beställa kursprogram så ring, skriv eller maila gärna till mig!

Jag besvarar alla brev eller mail, även om det kan dröja eftersom jag ofta är på resor och föreläsningar över Sverige.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen