Medialitet

Medialitet, Medial utveckling, Intuition och Övernaturliga Upplevelser.

Många tror att de är ensamma om att ha övernaturliga upplevelser. Här berättar jag också om den lappländska mediala traditionen som nästan håller på att dö ut. Det saknas mötesplatser i samhället där människor naturligt kan utbyta tankar och erfarenheter. Här får du läsa artiklar om att vara medial och du får också en del övningar i medial utveckling.

Jag har arbetat som medium sedan jag var tonåring, och speciellt med att hjälpa människor att se över avstånd och hitta deras försvunna djur. När jag blev lite äldre frågade människor mig om framtiden och kärleksbekymmer. Människor var ofta finkänsliga nog att fråga min mamma först och mamma bad mig att hjälpa den som ringde.

Ibland kan människor vara rädda för vad jag kommer att se hos dem även privat. Ibland tittar jag på dem djupt och skämtar och säger ”jag ser mer än vad du tror” och då blir dom jätterädda! Men sanningen är att jag bara avläser människor när jag arbetar och inte när jag är ledig.

Det händer ibland att jag ändå råkar se in i framtiden till vardags, och tror att det jag ser är något som personen just har berättat. För några dagar sedan sa jag till en kompis som pratade om sin pappa ”ja han tycker väl att han lagt ut mycket pengar på att bygga verandan.” Men sanningen var att han bodde i lägenhet och inte hade någon veranda. Däremot hade hon inte berättat för mig att han hjälpte henne just då att bygga en veranda i hennes sommarstuga. Att se in i framtiden liknar minnesbilder och det är därför man tror att man minns att någon sagt något, fast det egentligen ligger i framtiden.

Men trots mitt annorlunda yrke är jag en jordnära person som inte låter mig så lätt störas av varken andar eller människor. Min andliga uppgift är att visa att andligheten ska vara naturlig och en del av vardagslivet. Det ska vara enkelt.

Att vara mörkrädd, eller rädd för människor är mig helt främmande. Jag har märkt att det finns ett behov av att veta att man inte är ensam om att vara med om det man inte kan förklara och därför hoppas jag att denna sida ska bli en samlingsplats för alla er som upptäcker storheten och skönheten i världen – ja, i världarna….

Jag tror att det är mycket vanligare med upplevelser som till exempel att lämna kroppen än vad människor tror. De tror ofta de är ensamma eller att det bara är vissa med medial förmåga som har sådana upplevelser. Därför samlar jag här en del av mina och andras upplevelser, och du är välkommen att skriva och berätta om dina egna!

Alla kan lära sig utveckla sin intuition och sin mediala förmåga. Här samlar jag både övningar, frågor och svar och mina egna erfarenheter.

Kontakta mig

Har du frågor och funderingar?

Kontakta mig här för att få svar. Ring mig gärna på tel 054-190 111
eller skriv!

Rulla till toppen