Föreläsningar

Föreläsningar med Anna-Lena Vikström

Jag reser på olika platser i Sverige och håller föreläsningar. Vill du arrangera en föreläsning med mig, ring mig. Här är några av de föreläsningar jag håller!

Gammal kunskap i en ny tid

Min vision med denna föreläsning och workshop är att lära ut de naturliga intuitiva vetandet som fanns hos våra förfäder så att det passar vår tid. Meningen är att vi ska ha tillgång till mer information naturligt. De förmågor som fanns hos våra var till exempel förmågan att tolka varsel, känna hur andra mår på avstånd, ordlös kommunikation, se över avstånd, hitta försvunna saker, hela människor, t ex att stoppa blodflöden och mycket mer. Jag tror att dessa förmågor finns naturligt hos varje människa och vi behöver lära oss att känna igen dem och kunna använda dem som en naturlig del av livet, både i arbetslivet och när vi ska fatta beslut snabbt.

Efter föreläsningen kommer du att känna igen dina egna intuitiva signaler och ha nytta av dem i hela livet!

Jag har också en workshop i ämnet.

Människans Aura och Auraseende

När jag växte upp såg jag auror och energifält hela tiden. Jag kunde se vad människor kommunicerade utan ord, det visade sig som färger runt människor. Jag lärde mig det ordlösa språket före det talade språket och lärde mig att tyda informationen i auran.

Jag växte upp i en by på fjället med 12 hushåll omgivet av skog och lärde mig hantera förmågor som sanndrömmar, varsel och fjärrsyn. Jag berättar om hur jag som vuxen fick göra hjärnröntgen för att ta reda på orsaken till auraseendet och vad man kommit fram till i forskningen.
På föreläsningen berättar jag om olika nivåer i auran och vad man kan avläsa där, som grundpersonlighet, livsväg, livsuppgift och olika sjukdomar visar sig som en förändring i energiflödet i auran.

Jag lär dig också en enkel teknik att själv se auran och hur man tolkar färger och det man ser.

Lär dig en enkel teknik att själv se auran och hur du tolkar färger och det du ser.

Kontakta mig

Har du frågor och funderingar?

Kontakta mig här för att få svar. Ring mig gärna på tel 054-190 111
eller skriv!

Rulla till toppen