Änglameditation

Här är en änglameditation du kan använda i både healing och änglamassage

Denna metod kommer inte från den ursprungliga änglamassagen, men den finns med som en av extrametoderna – Änglakraft – i distanskursen. Du kan använda den både om du gör traditionell massage eller healing för att få en extra helande närvaro av änglar under behandlingen.

Detta är en kroppsbalansering för att öppna hjärtchakrat innan massagen eller healingen, och inbjuda änglarnas helande närvaro och kraft och du kan antingen börja eller avsluta behandlingen på detta sätt. Det är speciellt bra att avsluta en behandling på detta sätt när mottagaren behöver kärleksfullt helande för sorg eller behöver känna att det finns en mening med livet.

Berätta innan du börjar för mottagaren att du kommer att göra en änglaintoning och ge änglakraft. Mottagaren behöver inte göra något alls.

Mottagaren kan ligga på mage på en behandlingsbänk (om du börjar med att göra ryggmassage) eller på rygg, om det är en healingbehandling du ska göra.

Håll en hand ovanför mottagarens kronchakra, ungefär en dm utanför och den andra handen ovanför mottagarens hjärtchakra.

Nu ska du inbjuda änglarnas helande närvaro. Föreställ dig att du andas in helande ljus från huvudet och när du andas ut känner du hur den kärleksfulla närvaron sprider sig ut genom ditt hjärta och händer.

Vänta tills du känner en kärleksfull närvaro av änglar i rummet, det kan upplevas som en stark frid eller helighet. Ibland kan man uppleva olika färger och det beror på att änglavärlden helar med ljus och färg. Om du har lärt dig vilka färger som ärkeänglarna sänder, vet du också mer vilket slags helande och närvaro mottagaren behöver.

Fortsätt några minuter med detta och föreställ dig att änglakraften fyller mottagaren, som du ska ge healing eller massage.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen