Tredje symbolen i Karuna Reiki grundkursen – Halu

Använd Halu med känslan balans och för att hitta tillbaka till kärlek och skönhet i livet

Rita först en Zonar och sedan pyramiden som pilarna visar.

Denna symbol är en Zonar förstärkt med pyramidens energi.

Pyramiden symboliserar mental energi och är bra för mental healing.

Oändlighetssymbolen i mitten är bra för emotionell healing och genom att stänga ”Z” så blir Zonar intensifierad.

Nyckelord när du energiladdar symbolen: Kärlek, Sanning, Skönhet och Balans.

Halu verkar på djupare nivåer och högre dimensioner än Zonar.

Den återskapar balansen inom oss och utför djuphealing. Symbolen används för att bryta ner negativa mönster i människors omedvetna handlingar som de utför för att skydda sig själv från sanningar. Halu bryter ner denna förnekelse och självbedrägeri och rensar och öppnar kanalerna till högre medvetande.

Den sägs också kunna riva ner människors försvar men jag tror inte det. Men ett helande på detta plan kan vara smärtsamt, det är därför absolut nödvändigt med en helt stödjande och kärleksfull attityd från den som utför behandlingen.

Halu drar fram det dolda i ljuset ! Den helar skuggjaget (det omedvetna). Helar även sexuella och fysiska trakasserier / utnyttjad. Halu fungerar som Zonar d v s att det inte är säkert att man behöver genomgå smärta för att hela ett problem. Vad man i stället kan känna är en förståelse att det har hänt, men man känner ingen smärta eller obehag.

Med Haku kanman skapa en laserliknande stråle som man kan rikta. Den underlättar när man vill fokusera ett område för att ge helande, den är också bra vid fysiska problem till exempel stora energimässiga obalanser i kroppen.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen