Fjärde symbolen i Karuna Reiki grundkursen – Rama


Symbolen Rama används för att grunda och samla sig. Till exempel för att känna sig lugn om man är orolig eller stressad och att bli mer jordnära.

Nyckelord när du energiladdar symbolen: Evig lycka.

Rama öppnar och balanserar de nedre chakrorna (rotchakrat, bukchakrat och Solar Plexus) och gör dessa i samklang med de övre, dvs. hjärtchakrat, halschakrat, pannchakrat och kronchakrat och gör att du kan känna dig mer harmonisk.

Rama kan också användas för att rena rum från negativ energi (visualisera Ramasymbolen på väggar och golv) och för att rena kristaller.

Den kan också användas för att manifestera mål och symbolen skapar då uthållighet och beslutsamhet mot målet.

Symbolen används även för att förstärka önskningar.

Visualisera Rama på dina fotsulor så kommer detta att öppna fotchakrat. Det innebär att du blir mottaglig för moder jords energi, och denna flödar in genom dig och all negativ energi som du har samlat på dig både i kropp och aura kommer att försvinna ner till jorden där det renas. Detta är mycket uppfriskande och du kan göra det närhelst du vill eller känner behov av.

Om du vid en Reikibehandling märker att den som får behandlingen inte känns närvarande och du snart vill avsluta behandlingen så kan du rita Rama utanför fotsulorna på personen för att de skall känna sig närvarande i kroppen.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen