Karunareiki Introduktion

Karuna betyder medkänsla

Alla kan använda symboler i healing som hjälpmedel. Karunareiki är en uppsättning av symboler som används för att fokusera kraft i ett specellt område. För det behöver man inga kurser och initieringar anser jag, alla kan fylla symbolerna själv med kraft.

Att använda symboler i healing

För många år sedan gick jag kurs i Karuna reiki och blev lärare i metoden. Jag fick lära mig olika symboler och blev initierad till Karuna Master.

Jag tror inte att man behöver bli initierad i Karuna reiki för att använda sig av symbolerna. För tio år sedankunde en masterutbildning i Karuna Reiki kosta 10 000 kr för en helg, och då sa man att kraften ligger i initieringen. Jag tycker att man ska lära ut Karuna, medkänsla ska man göra det så öppet och gratis som möjligt.

Här lär jag dig symbolerna och du kan använda dem direkt och själv energiladda dem och använda dem för att hela dig själv och andra, allt med stor medkänsla för den du ger healing till som gått igenom svårigheter.

Jag lär dig hela karunakursen här, öppet och gratis. Du får prova själv.

Metoden bygger på symboler och man använder symbolerna på samma sätt som reikisymbolerna. Har du gått en fortsättningskurs kan du lägga till någon av symbolerna när du gör distanshealing. Det är fokuspunkter.

Alla kan använda helande symboler utan att vara reikimästare och utan att ha blivit initierad. Inga symboler som man önskar ska göra gott kan skada, de är ju bara symboler som man själv fyller med innehåll.

Jag utbildade mig till Karuna reikimästare. Jag kom fram till att man inte ska ha kurser om det inte behövs! Jag är inte den som följer strömmen, ska vi få ett nytt tänkande måste man våga följa det man tror på!

Här ska jag berätta varför jag tror att man inte behöver initieringar eller kurs i Karuna reiki.

Min teori är att om man läser vad en symbol betyder och mediterar att man är ett med betydelsen samtidigt som man visualiserar symbolen och säger mantrat, då har man symbolen som en fokuspunkt. Man laddar symbolen med en avsikt så att den blir levande. har man skapat en länk mellan symbolen och energin, så kan man göra med alla helande symboler. Man kan själv kanalisera olika symboler för olika saker man vill hela.

När man använder symboler i healing kan man snabbt komma i kontakt med den energi den symboliserar utan att meditera en lång stund. Det är själva poängen med att använda symboler i healing

Mantran och symboler är hjälpmedel och om man vet hur man kan använda dem kan man snabbt få tag i samma känsla och energi genom symbolen, helt utan att det är något övernaturligt med det.

Jag tror att det du lär dig här på sidan ersätter en kurs i Karuna reiki, utifrån vad jag lärt mig och provat. Det finns Reiki masters och Karuna masters som tycker att jag har fel och att man måste ha blivit initierad av en mästare för att få tillgång till kraften. Som av en händelse erbjuder de också dyra kurser, ingen gör det gratis.

Sedan finns det också människor numera som tar bort initieringar som de också tar betalt för.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen