Shamballameditation

Shamballameditation

I denna meditation ska du färdas till Shamballa i din ljuskropp, och det gör man i meditation.

Du behöver inte fundera över om det du upplever är sant eller om det är din egen fantasi. Vårt undermedvetna upplever visualiserade meditationer som något verkligt, och vi reagerar fysiskt på inre bilder som om vi var med om det i verkligheten. Därför är detta verkligen en helande resa till Shamballa, även för dig fysiskt och emotionellt.

Börja med att läsa igenom hela meditationen så att du kan göra den samtidigt som du blundar och slappnar av.

Föreställ dig att det en meter ovanför ditt huvud finns en pyramid av rent ljus. Din gyllene ljuspyramid är din ljuskropp och det transportmedel du ska färdas i.

När du kan föreställa dig ljuspyramiden ovanför huvudet tydligt är det dags att kalla ner den så att den omsluter dig helt.

Föreställ dig nu att din ljuspyramid med dig inuti, lättar och svävar ovanför jordplanet, genom världsrymden (föreställ dig att du ser rymden genom väggarna i pyramiden) och genom andevärlden. Långt borta ser du en lysande punkt. Ju närmare du kommer ser du att det är en stad och strålglansen från shamballa lyser upp världsrymden.

Du landar på ett torg av skimrande kristall framför en stor port som leder in till den gyllene staden och du går in genom porten.

Inne i Shamballa råder ett perfekt väder. Lägg märke till att du känner dig helt utvilad, och du har aldrig känt dig så utvilad och harmonisk som inne i Shamballa.

Du möter människor i Shamballa, och du ser i deras ansikte en frid och glädje. Varje människas frid, kärlek och lycka går direkt in i ditt hjärta. Du kanske ser en stråle av ljus och välvilja som går från deras hjärtan in i ditt. Känn att du uppfylls av allt du möter i Shamballa, ljusets helande stad. Här är alla jordiska bekymmer borta.

Här i Shamballa upplever du hur det känns att vara i ditt högre jag och kommunicera hjärta till hjärta, utan ord. Du kommer att märka hur ofta vårt hjärta är stängt i jordelivet.

Du förstår att hemligheten med Shamballa är att alla här har ett öppet hjärta.

De förmedlar till dig …. (lägg märke till vad mästarna säger till just dig!)

Ta minnet av ditt öppna hjärta med dig tillbaka till jorden

Ta minnet av ditt öppna hjärta med dig tillbaka

Sedan är det dags för dig att gå in i ljuspyramiden som för dig tillbaka. Du färdas genom världsrymden och du kommer tillbaka till din fysiska kropp igen. Det är viktigt att du avslutar på det sättet så att skillnaden mellan ljusvärden och vår inte blir alltför stor ifrån början.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen