Så här ger du healing till många samtidigt

Det finns en teknik som man kan använda för att ge grupphealing till många och här berättar jag om den! Man kan använda harmonisymbolen för att visualisera att alla är en del av healingen.

Gör så här:

Bestäm en tid till några du vill ge healing till. Om du vet vilka det är så kan du skriva ner deras namn och vad de vill ha healing för på var sitt papper

– Börja med att öppna dig för kraften i healingen, så att du själv känner dig helt omsluten av kraft. Kalla på de änglar som du vill ska vara med i healingen, det kan vara en eller flera änglar.

– Föreställ dig ett ljusnätverk som ser ut som ett ljusnät. Ljustrådarna är kontakten mellan de som är med i healingen och ljustrådarna är den helande kraften som förbinder alla i ljusnätverket.

Jag brukar visualisera en symbol som heter Flower of life, som är en geometrisk symbol men om du har gått fortsättningskursen i Reiki visualiserar du harmonisymbolen och säger mantrat tre gånger.

– Tänk på var och en som har skrivit upp sig, säg deras namn  att de vill ha healing och föreställ dig att du placerar in dem i ljusnätverket av helande så att de är helt omsluten av ljus och helande kraft.

– Sedan behöver du inte tänka på var och en utan föreställ dig att du skickar healing till var och en i ljusnätverket. Den här metoden använder många när de ger grupphealing på Facebook och nu kan du också göra det!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen