MÅNADSBREV JANUARI 2020

Jag har så mycket spännande saker på gång, och året började med att jag hade en dröm där jag gick in på ett andligt cafe och sa att jag skulle ta över stället. Två dagar senare var jag till Ruds café här i Karlstad och har hyrt hela stället tillsammans med ett annat medium, Britt första tisdagen i varje månad med start i februari. Min vision är ju en andlig mötesplats där man lär känna andra med samma intressen, mediterar, ger healing och är med på föreläsningar. I februari har jag själv föreläsning i Örebro den dagen men i mars håller jag och Britt seans och medial vägledning.

Jag kommer att ha en helt fantastisk kurs i Mallorca i mediumskap, det är samma kurs som jag brukar hålla här i Karlstad fast den är på Mallorca tillsammans med meditation och retreatdagar. Jag ser verkligen fram emot den. Mat och boende ingår i priset och hämtning vid flygplatsen. Här kan du läsa om den!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen