Månadsbrev Juli 2019

Uppdateringar
Jag har en ganska svår hemsida att göra uppdateringar, men nu har jag äntligen kommit igång och jag har uppdaterat kurskalendern med höstens kurser.
Under rubriken Övernaturliga upplevelser under Berättelser har jag uppdaterat med berättelser om sömnparalys och ut ur kroppen upplevelser.

Nu i juli har jag semester så jag passar på en regnig dag att uppdatera hemsidan.Jag har verkligen behövt semester, det är inte alltid lätt att vara sierska. När jag börjar tänka på människors bekymmer på nätterna så vet jag att jag behöver semester. Men om du vill ha tag i mig, kan du lämna ett meddelande på telefonsvararen så ringer jag tillbaka.

Skicka mig gärna ett mail och berätta vad du vill läsa mer om på hemsidan, nu när jag är igång och uppdaterar. Eller om du har varit med om något övernaturligt, så lägger jag in det på min sida under Berättelser. alv@bahnhof.se

Jag börjar jobba igen den 3- 4 augusti med grundkurs i medialitet och den 6e augusti börjar jag hålla telefontid igen mellan 9 – 10 för de som vill hitta sina försvunna sake

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen