Vad är Reiki

Här får du lära dig allt om Reiki – Universums helande kraft

Om du är intresserad av healing är reiki bäst att börja med. Reiki lär oss att leva helt närvarande i nuet och släppa oro och stress i tankar. Reiki är den helande och harmoiska kraft som finns i allt och som vi öppnar oss för när vi börjar ge oss själva behandling, och då börjar positiva oväntade saker hända i våra liv.

Alla har helande förmåga. Ju fler som använder den, desto bättre värld får vi. Reiki är inte bara en behandlingsmetod utan en livstil, en vilja att hela och göra gott i sin vardag. Här ska jag visa dig hur du kan använda din helande kraft. Det gör att vi kan leva i harmoni med andra människor, istället för att prestera och bli något bättre i framtiden tänka tänker man i reiki ”vad ska jag uppleva” och då är upplevelsen det man strävar efter utan att värdera. Detta synsätt jag ofta föreläser om i stresshantering, för det hjälper oss att uppleva livet mer helt och fullt!

Min filosofi är att inget ska vara hemligt i reiki, inga symboler eller ceremonier och du ska kunna bygga upp din helande kraft.

Därför får du lära dig ALLT OM REIKI på denna sida som den enda i Sverige som visar allt – med bilder på reikipositioner, symboler och ceremonier och inget hålls hemligt som det var när jag själv lärde mig. Allt jag skriver har jag själv lärt mig och har nytta av.

På mina kurser lär du dig genom praktiska övningar att känna igen hur energin känns  Har du tidigare lärt dig reiki och vill förnya dina kunskaper får du gå kurserna för halva priset. Trots att jag är en av de mest utbildade håller jag låga priser, det är min ideologi att alla ska ha möjlighet att gå, och till och med att lära sig här på sidan helt gratis. Ingenstans hittar du en så utförlig sida med allt om reiki, där inga symboler är hemliga. Jag vill hålla full öppenhet och låga priser. Sidan är därför Sveriges, kanske nordens största om reiki.

Jag tror att alla har förmågan inom sig och när vi börjar använda den så har vi tillgång till all kraft vi behöver. Reiki är både en behandlingsform och en livsstil för att leva närvarande i nuet och att se sig själv och andra som vi är utan att värdera och kritisera oss själva eller andra, vara vänlig och att tala positivt om varandra. Under år av träning har jag byggt upp en stark helande förmåga, den jag först kom i kontakt med i min hemby på Stöttingsfjället. Jag tror att det gör att man utvecklar sin egen förmåga att ge healing, för det gör eleven beroende av att gå en kurs eller till en reikimästare. Alla som har upplevt reiki kan föra upplevelsen vidare till andra.

Jag tror att all healing kommer från samma källa och de olika sätten att använda healing är redskap vi kan ha nytta av.

Jag utbildade mig i reiki 1992 och blev master 1995. Sedan dess har jag haft en reikipraktik där jag gett behandlingar och för några år sedan grundade jag en reikiförening. Jag har skrivit tre böcker om reiki och räknas som en av de mest utbildade i reiki i Sverige. Jag utbildar i reiki i hela Sverige och utomlands, och håller distansutbildningar.

År 2004 blev jag inbjuden till Japan. Jag har varit i Japan och träffat japanska reikimästare, föreläst på en reikiförening där och undervisat i reiki i Tokyo.

Jag har samlat erfarenheter, tips och övningar som jag lärt mig och utvecklat på ett enkelt och lättförståeligt sätt. Allt jag skriver har jag själv använt. På mina kurser får du lära dig det som man inte kan läsa sig till, till exempel känna igen olika energifält, olika obalanser i auran och healingfrekvenser.  Jag har samlat mina reikisidor i olika kategorier som du ser till höger och sidan växer ständigt. Skicka gärna in dina erfarenheter och frågor om reiki så lägger jag ut dem på sidan här.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen