Månadsbrev januari 2021!

Coronapandemin har påverkat mig mycket när jag håller så mycket kurser, så hela december fick jag ställa in kurserna. Men jag börjar att ha kurser igen nu i januari med små grupper till att börja med, med runt 8 personer, och jag har inga avbokningsregler. Behöver man avboka samma dag så går det bra. Jag längtar verkligen att få träffa alla er kursdeltagare, det är det som gör mitt jobb så roligt att få lära ut det jag kan.

Jag har telefonvägledning som vanligt och om man bor i närheten av Karlstad har jag mottagning på eftermiddagarna. Och på tisdag börjar igen att leta försvunna saker. Jag har fått ha en träningsperiod med mycket meditation och mediala övningar för mig själv i december, och det är nödvändigt om man ska kunna vara bra på att flytta sitt medvetande som man gör när man hittar försvunna saker.

Det är en bra serie på Netflix nu som heter ”Surviving death” som tar upp allt jag själv tar upp på mediumutbildningarna.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen