Aura och chakra, introduktion vad det är


Många tror att chakran har en bestämd färg. Så är det inte. Jag har sett chakran eftersom jag är född med auraseende och kan garantera att det inte är så.

Varje människa har en individuell energifrekvens, man kan säga en unik ton – en själston i universums orkester.
Därför kan det vara så att just dina chakran har en annan färg än vad som står i böcker. Men det behöver inte betyda att du har någon obalans.

Om man har en obalans i ett chakra syns det mindre och ofta är färgen blek eller grumlig. En klart lysande färg betyder att chakrat har balans.

Varje chakra är en symbol för ett livsområde.

Jag kan tänka mig att det faktiskt är just symboler – om man inte tror på chakran kanske man inte ser dem. Jag tror att olika naturlagar styr olika medvetandeplan och för de som ser, känner och tror på chakran har en större möjlighet öppnat sig – att kunna förändra sitt liv till det bättre, genom kroppen.

Kroppen har sju stora chakran som är i förbindelse med ryggraden. Utöver dessa stora chakran finns det hundratals små underordnade chakran.

Genom dessa tar vi in energi från olika områden, från till exempel andra människor och solljus. Vilken energi man hämtar beror på just det chakrat.
Jag kan också se meridianflöden som ljuspunkter på kroppen. Dessa har olika färger. Även dessa är egentligen chakran fast så små så att man ser dem bara som ljuspunkter.

Om du har frågor, vill berätta om erfarenheter, vill ha medial vägledning, gratis distanshealing eller vill beställa kursprogram så ring, skriv eller maila gärna till mig!

Jag besvarar alla brev eller mail, även om det kan dröja eftersom jag ofta är på resor och föreläsningar över Sverige.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen