Ut ur kroppen upplevelser

Ut ur kroppen upplevelser, astral resor och upplevelser av att lämna sin kropp

På dessa sidor ska jag berätta lite om mina egna och andras ut ur kroppen upplevelser, själsresor, hur man kan utveckla det och vad det kan bero på att man har dem.

För mig har dessa upplevelser gett mig en konkret känsla av att själen kan existera utanför vår kropp, redan som barn.

jag tror att dessa upplevelser av att lämna kroppen är mycket vanliga, även hos de som inte tror sig ha mediala begåvningar. Ofta slår man bort upplevelsen och tänker att det är en ovanlig dröm. Men det är inte ovanligt att den som haft upplevelsen minns den i flera år och att den gjort ett starkt intryck på personen.
 
Mina egna ut-ur kroppen upplevelser i 18-års åldern förändrade hela min världsbild. Från det att jag tänkt göra en mer ”världslig” yrkeskarriär som tolk fick jag ett personligt bevis på att vi kan leva och tänka utanför vår egen kropp! Och att vi med medvetandet kan förflytta oss vart som helst! Det var efter dessa upplevelser jag började arbeta som sierska, först för släkt och familj, sedan spred sig ryktet så att bekantas bekanta började ringa och till sist människor över hela Sverige och andra länder. (Inte undra på att jag under en period av mitt liv fick kämpa mot utbrändhet.)

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen