Kvinnan som hittade sina nycklar på ett ovanligt ställe

Så här kan det gå till att hitta försvunna nycklar

Här är en berättelse som jag fick med posten från en kvinna som behövde snabb hjälp att hitta sina nycklar, och vad jag sa till henne:

Innan jag ringde dig tvivlade jag på att sånt här skulle fungera, men mina nycklar var borta och jag hade letat och vänt upp och ner på allt så jag gav det en chans.

Nu håller jag nycklarna i min hand. Jag vet inte hur sånt här går till, men det jag tyckte var konstigt var att jag inte behövde förklara för dig närmare hur nycklarna såg ut eller var jag befann mig när de kom bort, du såg allt ändå.

Du sa till mig att nycklarna fanns kvar, de var ej stulna eller borta, vi hade bara letat på fel ställe. Du sa till mig att jag hade åkt mycket bil den dag nycklarna kom bort och det stämde precis. Jag hade åkt flera vändor i olika bilar, men nycklarna var inte i någon av dom.

Jag skulle leta på ett ställe där det låg papper i högar, inte hemma och det skulle även vara mycket trä där nycklarna låg. Du sa också att det luktade unket och att folk sällan var där. Det skulle vara flera rum, kanske en hall och ett förråd.

Då berättade jag för dig att vi hade varit på ett 30-års kalas en mil utanför stan i ett gammalt hus. Leta där, hittar du dem inte får du ringa igen. Vi åkte dit direkt, och allt du sa stämde. Först en liten hall som går in till ett kök, och alla möbler som finns där var av trä, och på golvet låg det kartongvis med program, som du sa, papper i hög.

Vi letade överallt men fann inga nycklar, och vi var just på väg att ge upp när vi stod där i köket. Vi sa till varandra att om nycklarna skulle vara någonstans skulle det vara här. Och i samma veva såg vi nycklarna!

De hade åkt mellan två bänkskivor. Där stod vi båda två, mållösa. Det var nästan kusligt, allt stämde så precis. Det kändes som en sten föll från mitt hjärta. Jag hade äntligen hittat nycklarna. Jag sparade 10 000 kr för att jag ringde dig. Det skulle vara kostnaden för att byta ut alla låskolvar på jobbet.

Tusen tack för hjälpen!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen