Holy Fire reiki

Det är William Lee Rand som skapat ytterligare en variant av Reiki, Holy Fire Reiki. Han menar att alla kan öppna sig för kraften genom en viss typ av meditation, utan att mästaren gör en initiering. Här kommer jag att lära ut hela Holy Fire metoden och meditationerna.

Jag tycker inte det är värt att gå Holy Fire Reiki om man har gått Reiki. Det är mer som en tilläggsmetoder med några nya meditationer och att initieringen görs på et

Man får en ny symbol när man utbildar sig till Holy Fire reikimaster och det är en ny initieringsritual.

Kursinnehållet är detsamma som på alla andra reikikurser förutom att man nu visualiserar att man har en helande eldslåga inom sig, och man kan föreställa sig att den helar det man vill. Men det kan man göra i alla fall. Kurserna är väldigt dyra och du kan göra exakt samma sak utan att ha gått en kurs i Holy Fire Reiki. Att marknadsföra uppgraderingar från Reiki till Holy Fire Reiki är en bluff, man får inget som är värt att betala extra för.

Gör så här:

  • Föreställ dig att du är omsluten av en eldslåga av healing när man gör healing till dig själv eller andra.
  • Föreställ dig att du har eldslågan av Reiki inom dig och om du har ett bekymmer du vill hela, känner du att du överlämnar den till Holy Fire reikieldslågan inom dig och låter Holy Fire Reiki bränna upp det du vill bli av med.

Tillbaka till första sidan

Här kommer jag att lägga upp metoden i Holy Fire Reiki.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen