Änglar och skyddsänglar

Visste du att var och en av oss har en egen skyddsängel som följt oss under hela livet?

Här skall jag berätta mer om änglar och de budskap de kan ge till oss.

 

Ljusguider, änglar och andliga hjälpare

I den judiska och kristna traditionen tror man att alla människor föds med en personlig skyddsängel som följer en hela livet.

Dessa ljusväsen är inte detsamma döda anhöriga utan är en egen energiform. De har en snabbare energifrekvens än de väsen i andevärlden som tidigare levt som människor, en slags samlingsnamn för änglar. De är gjorda av rent ljus, högfrekvent energi.

Även änglar har änglavärldar som beskyddare som vi människor inte kan få kontakt med.
Det finns olika slags andliga vägledare, från olika andliga världar och dimensioner, många vi inte alls ens kan få kontakt med som människor.

Den som är medium kan se andliga hjälpare eller de som tidigare levt som människor, antingen för sin inre syn eller som en genoskinlig gestalt i rummet. De är klädda i de kläder de brukade ha på sig när de levde.

Ibland kallar man döda människor, som kanske levt i ett annat århundrade också för ljusguider eller ”guider”. Jag använder inte det ordet utan kallar dem för vägledare eller hjälpare, som de ju helst vill vara, och de som andra kallar ljusguider, anser jag är änglar.

Stress, oro och konflikter och annat som gör oss nedstämda har en lägre energi än änglavärldens. De vill förmedla sin snabba lätta energi och göra våra bekymmer lättare.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen