Här är en lista över alla kurser i min kurskalender 2023-2024 Jag håller Reiki Grundkurs, Reiki Fortsättningskurs, kurs i medialitet, grundkurs i mediumskap, ettårig mediumutbildning, Reiki Master och många fler! Jag vill hålla låga priser så att alla kan gå.

De kurser som hålls i mitt hus i Karlstad kostar 3200 kr med mat och boende två nätter och man kan åka snabbtåg från Stockholm. Klicka på länken för att läsa mer om varje kurs.


September 2023


Lördag – söndag 2 september – 3 september

Ettårig mediumutbildning med 4 kurshelger startar i Karlstad

Lördag 9.30 – 18.00, Söndag 9.00 – 17.00

Denna mediumutbildning hålls under ett år med övningar och kontakt med gruppen mellan kurstillfällena där du kommer att lära dig det mesta om mediumskap så att du kan arbeta som medium och med medial vägledning när kursen är klar.
Du lär dig samtalsmetodik för terapeuter, och att skilja mellan olika mediala förmågor och intuition och fantasi. Mellan kurstillfällena kan du ha kontakt med de andra kursdeltagarna och få tips på min utbildningsgrupp på nätet.
Några av de ämnen som kursen innehåller är: Att hålla enskild seans och förmedla kontakt med döda anhöriga, att se in i framtiden, se över tid och avstånd, healing, healingkirurgi, auran, tarotkort, göra själsporträtt, göra själsresor, hitta försvunna saker, göra avläsningar av
andras energifält, energianatomi, se tidigare liv och hur man ser in i framtiden samtalsmetodik och vad du bör känna till som terapeut för att arbeta som vägledare för människor.

Varje kurstillfälle har olika teman som healing, mediumskap, tidigare-liv, att rena hus, själsresor som användes mycket i den nordiska traditionen, medial vägledning, och lär ut olika delar som du kan arbeta med fristående som medial vägledare Du lär dig att ge medial
vägledning och fördjupa dina kontakter med andevärlden på det sätt som passar dig bäst. Läs mer här

De andra kurshelgerna är:
Del 2 den 21 – 22 oktober
Del 3 – den 2 – 3 december
Del 4 – den 3 – 4 februari

Kostnad 2900 kr/kurshelg inkl. Fika, lunch och kurskompendium.
Denna kurs håller jag hemma hos mig i mitt hus centralt i Karlstad.

Boende: Jag ordnar boende hemma hos mig för den som reser och vi äter lunch tillsammans.
Det går bra att komma på fredagskväll innan kursen.
Med frukost, lunch och boende 2 nätter blir kurspriset 3200 kr.

På kvällen äter vi middag tillsammans och gör en utflykt eller en annan aktivitet tillsammans.
Jag skickar bokningsbekräfteslse och vägbeskrivning när du anmält dig.
Kontakt och anmälan till  Anna-Lena 070 – 36 78 354, ring eller skicka sms eller alv@bahnhof.se


Lördag – söndag 9 september – 10 september

Reiki Fortsättningskurs i Mölndal

Lördag  9.30 – 18.00 Söndag 9.00 – 17.00

På kursen lär du dig övningar för att lära dig att hela över avstånd. Du lär dig också att se över avstånd och ge healing till händelser framåt eller bakåt i tiden för att klippa band lättare till det förflutna och skapa sig en bästa möjliga framtid. Denna kurs innehåller mycket personlig utveckling och vi avslutar kursen med en ceremoni där vi manifesterar vår högsta önskan.
Om du har gått kursen för en annan lärare eller hos mig och vill repetera kursen kan du gå den för halva priset om det finns plats!

Jag har undervisat i Reiki i 25 år i både Sverige och utomlands i reikins alla grader från grundkurs till masternivå och skrivit tre böcker om Reiki. Min kursbok ”Stora Reiki fortsättningskurshandboken” ingår, fika och diplom ingår. Efter kursen kan du arbeta med Reiki
eller behandla dig själv och andra. Jag har undervisat i Reiki i 15 år i både Sverige och utomlands i reikins alla grader från grundkurs till masternivå och skrivit tre böcker om Reiki. Läs mer här

Kostnad 3000 kr inkl. lunch,  fika, diplom och kursbok i andra graden Reiki, Okuden.
Boende: Tyvärr finns det inte möjlighet till övernattning (om man inte tar med egen luftmadrass). Boende finns i närheten exempelvis Annes Hus (B&B), Panorama Hotell eller Vandrarhemmet Spoton på Mölndalsvägen.
Kontakt och anmälan till Åse, tel 070 – 4033554


Lördag – söndag 16 september – 17 september

Nordiska gudinnor och ceremonier i Karlstad

På den här kursen lär du dig om några nordiska gudinnor och ceremonier som du kan göra för att hjälpa andra och dig själv att fördjupa din andliga kraft. Gudinnans kraft håller på att komma tillbaka till jorden, de vill återknyta oss med Moder Jord och göra livet magiskt. Jag tror att de fornnordiska gudinnorna representerade en kraft som vi kan ta fram för att få hjälp i livet. Jag berättar också lite om de samiska gudinnorna.

Du lär dig göra ceremonier och healing från fyra olika nordiska gudinnor som du kan göra i olika situationer i livet. Du kan kalla på gudinnorna för att rena och förändra känslan på en plats. Ceremonierna kan du använda till dig själv och andra som att hjälpa någon som sitter fast i livet, hela händelser bakåt i tiden och hitta din egen livsväg och livskraft. Vi gör meditationer som härstammar från den fornnordiska mytologin och du lär dig utföra olika ceremonier i olika situationer till människor som behöver. Du lär dig skapa din egen ceremoni och får göra ett personligt ceremoniredskap och ta med hem. Kursen passar alla men är också bra komplement för dig som arbetar helande med människor i någon form.

Kostnad 2900 kr inkl. fika, lunch och kurskompendium.
Denna kurs håller jag hemma hos mig i mitt hus centralt i Karlstad.

Boende: Jag ordnar boende hemma hos mig för den som reser (begränsat antal platser) och vi äter lunch tillsammans. Det går bra att komma på fredagkväll innan kursen.
Med frukost, lunch och boende 2 nätter blir kurspriset 3200 kr.
På kvällen äter vi middag tillsammans och om det finns intresse gör vi en utflykt eller en annan aktivitet tillsammans,
Kontakt och anmälan till 070 – 36 78 354, ring eller skicka sms eller alv@bahnhof.se


Lördag – söndag 23 september – 24 september

Grundkurs i mediumskap i Lerum

En grundkurs i mediumskap för nybörjare.

Kursledare: Anna-Lena Vikström:
Anna-Lena är uppväxt med de gamla mediala teknikerna som fanns i Lappland under hennes uppväxt.
Anna-Lena är en andlig profil i tidningen Nära, sierska och medium.

”Jag berättar om den lappländska mediala traditionen och lär ut teknikerna så att de passar i vår tid på ett enkelt sätt.
Under de femton år jag utbildat har jag sett att alla hittar någon medial begåvning de har”

Information / Kursinnehåll:

 • Du tränar dig att fånga upp intuitiva budskap och se inre bilder
 • Du tränar dig att skilja mellan fantasi och intuitiva budskap
 • För dig som redan arbetar medialt, tränar vi att fördjupa och göra budskapen ännu mer exakta.
 • Du lär dig att avläsa ett föremåls historia
 • Vi tar kontakt med andevärlden på olika sätt beroende på vem du vill förmedla budskap ifrån, och du tränar dig att skilja ut varifrån informationen kommer.
 • Övningar i att man ser in i framtiden
 • Ta kontakt med döda anhöriga
 • Naturväsen
 • Hur man använder den intuitiva och mediala förmågan i vardagshändelser
 • Hitta försvunna saker
 • Övningar att se över tid och avstånd, som tidigare liv eller främmande platser.
 • Du lär dig att ge medial vägledning genom att göra själsporträtt att avläsa någons livsuppgift, kraftdjur, budskap från andevärlden, karma och göra själsporträtt.
 • Att ”tona ut dig” så att du inte tar på dig andra människors känslor.
 • Lite om den samiska andliga traditionen och invigningsceremoni
 • I kursen varvas parövningar, gruppövningar och individuella övningar. Kursen är under en helg och du får en kursbok med övningar du kan fortsätta med hemma. Du kan också logga in på kursledarens sida med gratis påbyggnadskurser och ta del av erfarenheter och uppdateringar efter kursen.
 • Kursen är två dagar och passar både nybörjare och professionella, du tränar individuellt i par och i grupp.
 • Du får en kursbok med övningar du kan göra efter kursenoch diplom i nordiskt mediumskap.
 • Inga förkunskaper behövs, alla kan ta fram sin intuitiva förmåga, bara fantasin sätter gränser! Kom med ett öppet sinne och du lär dig se över dimensioner.
 • Lär dig känna igen intuitionen och använd den i ditt vardagsliv!

Anmälan:
Anmäl dig till titti@evolutionsweden.com med namn och mobilnummer så skickar vi en bekräftelse samt betalningsuppgifter.
Begränsat med platser.

Fika/lunch: Enklare fika ingår. Lunch kan köpas i närheten. Micro finns om du vill ta med egen lunch. Läs mer här


Lördag – söndag 30 september – 1 oktober

Grundkurs i Medialitet och multidimensionellt medvetande i Karlstad

Lördag  9.30 – 18.00 Söndag 9.00 – 17.00

En kurs för dig som vill träna din mediala förmåga och kunna ta kontakt med andevärlden –  alla har förmågan!
Ibland har elever kunnat få kontakt med döda anhöriga, och fått fram namn och detaljer på personen. Du lär dig den svenska medumtraditionen och synen på andevärlden som förts vidare i generationer i vissa familjer. På sommarkursen lär jag ut extra saker utomhus som jag inte gör på andra kurser, tex. Naturhealing, kommunicera med naturens levande energi, och att gå med slagruta.

Här lär du dig att hitta dina starka begåvningar i medialitet. Du får träna dig att skilja mellan intuition och fantasi och lära dig att ta kontakt med olika andeväsen. I kursen ingår övningar i par, grupp och enskilt och med olika metoder hittar du din egen unika begåvning.
Du lär dig också att se över avstånd och den svenska mediala traditionen. Kursmanual ingår med övningar som du kan göra hemma efter kursen.
Du lär dig att ge vägledning från andevärlden och ta kontakt med olika väsen, naturväsen, änglar och andliga hjälpare. Du lär dig att göra själsporträtt, se tidigare liv och andra mediala övningar, som själsblomma. Av de olika övningarna kommer du att hitta din egen starka begåvning. Du lär dig också att se över avstånd och den svenska mediala traditionen.

Kursmanual ingår med övningar som du kan göra hemma efter kursen.Jag berättar också om den lappländska mediala traditionen. Lär dig känna igen intuitionen. Kursen passar både nybörjare och professionella, och du tränar individuellt i par och i grupp.
Kostnad 2900 kr inkl. fika, lunch och kurskompendium.
Denna kurs håller jag hemma hos mig i mitt hus centralt i Karlstad.

Boende: Jag ordnar boende hemma hos mig för den som reser (begränsat antal platser) och vi äter lunch tillsammans. Det går bra att komma på fredagskväll innan kursen.
Med frukost, lunch och boende 2 nätter blir kurspriset 3200 kr.
På kvällen äter vi middag tillsammans och om det finns intresse gör vi en utflykt eller en annan aktivitet tillsammans
Kontakt och anmälan till 070 – 36 78 354, ring eller skicka sms eller alv@bahnhof.se


Oktober 2023


Söndag -måndag 8 oktober –  9 oktober

Tidningen Näras Andliga kryssning

Söndag – måndag 8 – 9 oktober På kryssningen håller jag storseans för första gången på kryssningen. Här kan du läsa mer om kryssningen


19 oktober | 18:00 – 21:30

Storseans på Jordstrålningscentrum

stockholm

Seansen den 19 oktober startar kl 18.45 – 21.30. (Fika 35 min.) 

Storseans på Jordstrålningscentrum. Läs mer »


Lördag – söndag 21 oktober – 22 oktober

Ettårig medium – Andra kurshelgen i Karlstad

Ettårig medium kurshelg två för de som gått kurshelg ett. Andra kurshelgenLäs mer »


Lördag – söndag 28 oktober – 29 oktober

Kurs i Medialitet och multidimensionellt medvetande i Boden

Lördag  9.30 – 18.00 Söndag 9.00 – 17.00

En kurs för dig som vill träna din mediala förmåga och kunna ta kontakt med andevärlden – alla har förmågan!
Ibland har elever kunnat få kontakt med döda anhöriga, och fått fram namn och detaljer på personen.
Du lär dig den svenska medumtraditionen och synen på andevärlden som förts vidare i generationer i vissa familjer.
På sommarkursen lär jag ut extra saker utomhus som jag inte gör på andra kurser, tex. Naturhealing, kommunicera med naturens levande energi, och att gå med slagruta.

Här lär du dig att hitta dina starka begåvningar i medialitet. Du får träna dig att skilja mellan intuition och fantasi och lära dig att ta kontakt med olika andeväsen.
I kursen ingår övningar i par, grupp och enskilt och med olika metoder hittar du din egen unika begåvning. Du lär dig också att se över avstånd och den svenska mediala traditionen.

Kursmanual ingår med övningar som du kan göra hemma efter kursen.

Du lär dig att ge vägledning från andevärlden och ta kontakt med olika väsen, naturväsen, änglar och andliga hjälpare.
Du lär dig att göra själsporträtt, se tidigare liv och andra mediala övningar, som själsblomma. Av de olika övningarna kommer du att hitta din egen starka begåvning.

Du lär dig också att se över avstånd och den svenska mediala traditionen.
Kursmanual ingår med övningar som du kan göra hemma efter kursen.Jag berättar också om den lappländska mediala traditionen.
Lär dig känna igen intuitionen.

Kursen passar både nybörjare och professionella, och du tränar individuellt i par och i grupp.
Kostnad 2900 kr inkl. fika och kurskompendium.

Kontakt och anmälan till Åke Visten, Bodens meditationscentrum, tel  070 -559 7072


November 2023


4 november | 15:00 – 16:00

Storseans i Arvika på Harmonimässan

Arvika

Lördag kl. 15.00 håller jag storseans Plats: Ritz Du betalar på plats. Kostnad: 250kr


Lördag – söndag 11 november – 12 november

Ettårig mediumutbildning med fyra kurshelger startar i Göteborg

Lördag 9.30 – 18.00 Söndag 9.00 – 17.00 Denna utbildning hålls under ett år med fyra kurshelger i centrala Göteborg

Denna utbildning hålls under ett år med övningar på nätet och kontakt med gruppen mellan kurstillfällena där du kommer att lära dig det mesta om mediumskap så att du kan arbeta som medium och med medial vägledning när kursen är klar.

Du lär dig samtalsmetodik för terapeuter, och att skilja mellan olika mediala förmågor och intuition och fantasi.
Mellan kurstillfällena kan du ha kontakt med de andra kursdeltagarna och få tips på min utbildningsgrupp på nätet.
Några av de ämnen som kursen innehåller är:

 • Att hålla enskild seans och förmedla kontakt med döda anhöriga,
 • att se in i framtiden,
 • se över tid och avstånd,
 • healing,
 • healingkirurgi,
 • auran,
 • tarotkort,
 • göra själsporträtt,
 • göra själsresor,
 • hitta försvunna saker,
 • göra avläsningar av andras energifält,
 • energianatomi,
 • se tidigare liv och
 • hur man ser in i framtiden
 • samtalsmetodik och
 • vad du bör känna till som terapeut för att arbeta som vägledare för människor.

Varje kurstillfälle har olika teman som healing, mediumskap, tidigare-liv, att rena hus, själsresor som användes mycket i den nordiska traditionen, medial vägledning, och lär ut olika delar som du kan arbeta med fristående som medial vägledare.

Du lär dig att ge medial vägledning och fördjupa dina kontakter med andevärlden på det sätt som passar dig bäst. Läs mer här

De andra kurshelgerna är:

Del 2 den 10 – 11 februari

Del 3 den 6 – 7 april
Del 4 den

Kostnad 2900 kr/kurshelg betalar du till mig och 1000 kr till arrangören i samband med anmälan.
Anmälan till Helena-Magdalena 9768-904906 info@helena-magdalena.com webbplats


Lördag – söndag 18 november – 19 november

Reiki Grundkurs i Karlstad

På kursen lär du dig att känna igen den helande kraften och bygga upp den genom olika energihöjande övningar. Du lär dig att hela dig själv och andra och göra en självbehandling, en helkroppsbehandling och hur du kan öka din intuition och ge intuitiva reikibehandlingar. Du lär dig övningar för att lära dig känna igen olika energiförtätningar omkring dig och övningar för att bygga upp din egen energi inifrån så att du varje dag känner dig energifylld och full med kraft.

Jag har undervisat i Reiki i 15 år i både Sverige och utomlands i reikins alla grader från grundkurs till masternivå och skrivit tre böcker om Reiki. Min kursbok ”Stora Reiki Grundkurshandboken” ingår, fika och diplom ingår. Efter kursen kan du arbeta med Reiki eller behandla dig själv och andra. Jag har undervisat i Reiki i 15 år i både Sverige och utomlands i reikins alla grader från grundkurs till masternivå och skrivit tre böcker om Reiki. Min kursbok ”Stora Reiki Grundkurshandboken” ingår, fika och diplom ingår. Efter kursen kan du arbeta med Reiki eller behandla dig själv och andra.
Här kan du läsa mer: Reiki Grundkurs

Kostnad 

2900 kr inkl. fika, lunch och kurskompendium. Denna kurs håller jag hemma hos mig i mitt hus centralt i Karlstad.

Boende

Jag ordnar boende hemma hos mig för den som reser och vi äter lunch tillsammans. Det går bra att komma på fredagskväll innan kursen.


Med frukost, lunch och boende 2 nätter blir kurspriset 3200 kr.
På kvällen äter vi middag tillsammans och gör en utflykt eller en annan aktivitet tillsammans.

Jag skickar bokningsbekräfteslse och vägbeskrivning när du anmält dig.

Kontakt & anmälan till  Anna-Lena 070 – 36 78 354, ring eller skicka sms eller alv@bahnhof.se


Lördag – söndag 25 november – 26 november

Grundkurs i medialitet i Alingsås

Lördag  9.30 – 18.00 Söndag 9.00 – 17.00

En kurs för dig som vill träna din mediala förmåga och kunna ta kontakt med andevärlden –  alla har förmågan!
Ibland har elever kunnat få kontakt med döda anhöriga, och fått fram namn och detaljer på personen. Du lär dig den svenska medumtraditionen och synen på andevärlden som förts vidare i generationer i vissa familjer. På sommarkursen lär jag ut extra saker utomhus som jag inte gör på andra kurser, tex. Naturhealing, kommunicera med naturens levande energi, och att gå med slagruta.Jag berättar också om den lappländska mediala traditionen. Lär dig känna igen din intuition.

Här lär du dig att hitta dina starka begåvningar i medialitet. Du får träna dig att skilja mellan intuition och fantasi och lära dig att ta kontakt med olika andeväsen. I kursen ingår övningar i par, grupp och enskilt och med olika metoder hittar du din egen unika begåvning.
Du lär dig också att se över avstånd och den svenska mediala traditionen. Kursmanual ingår med övningar som du kan göra hemma efter kursen.
Du lär dig att ge vägledning från andevärlden och ta kontakt med olika väsen, naturväsen, änglar och andliga hjälpare. Du lär dig att göra själsporträtt, se tidigare liv och andra mediala övningar, som själsblomma.
Av de olika övningarna kommer du att hitta din egen starka begåvning. Du lär dig också att se över avstånd och den svenska mediala traditionen

.Kursmanual ingår med övningar som du kan göra hemma efter kursen.Kursen passar både nybörjare och professionella, och du tränar individuellt i par och i grupp.
Kostnad 2900 kr inkl. fika, lunch och kurskompendium. Läs mer här

Kontakt och anmälan till Mathilda Skoglöf Tel: 0702 86 86 16  mathildaskoglof@outlook.com
December 2023

Lördag – söndag 2 december – 3 december

Ettårig medium tredje kurshelgen i Karlstad

En kurs för de som första och andra delen i på den ettåriga mediumutbildningen. Helgens tema är att se in i framtiden och ge medial vägledning, och du lär dig använda …Ettårig medium tredje kurshelgenLäs mer »


Lördag – söndag 9 december – 10 december

Grundkurs i mediumskap och multidimensionellt medvetande i Stockholm

Lördag kl. 10.00 – 17.00. Söndag 10-00-16.00

Kursledare:
Anna-Lena Vikström:
Anna-Lena är uppväxt med de gamla mediala teknikerna som fanns i Lappland under hennes uppväxt.
Anna-Lena är en andlig profil i tidningen Nära, sierska och medium.

”Jag berättar om den lappländska mediala traditionen och lär ut teknikerna så att de passar i vår tid på ett enkelt sätt.
Under de femton år jag utbildat har jag sett att alla hittar någon medial begåvning de har”

Information / Kursinnehåll:

 • Du tränar dig att fånga upp intuitiva budskap och se inre bilder
 • Du tränar dig att skilja mellan fantasi och intuitiva budskap
 • För dig som redan arbetar medialt, tränar vi att fördjupa och göra budskapen ännu mer exakta.
 • Du lär dig att avläsa ett föremåls historia
 • Vi tar kontakt med andevärlden på olika sätt beroende på vem du vill förmedla budskap ifrån, och du tränar dig att skilja ut varifrån informationen kommer.
 • Övningar i att man ser in i framtiden
 • Ta kontakt med döda anhöriga
 • Naturväsen
 • Hur man använder den intuitiva och mediala förmågan i vardagshändelser
 • Hitta försvunna saker
 • Övningar att se över tid och avstånd, som tidigare liv eller främmande platser.
 • Du lär dig att ge medial vägledning genom att göra själsporträtt att avläsa någons livsuppgift, kraftdjur, budskap från andevärlden, karma och göra själsporträtt.
 • Att ”tona ut dig” så att du inte tar på dig andra människors känslor.
 • Lite om den samiska andliga traditionen och invigningsceremoni
 • I kursen varvas parövningar, gruppövningar och individuella övningar. Kursen är under en helg och du får en kursbok med övningar du kan fortsätta med hemma. Du kan också logga in på kursledarens sida med gratis påbyggnadskurser och ta del av erfarenheter och uppdateringar efter kursen.
 • Kursen är två dagar och passar både nybörjare och professionella, du tränar individuellt i par och i grupp.
 • Du får en kursbok med övningar du kan göra efter kursenoch diplom i nordiskt mediumskap.
 • Inga förkunskaper behövs, alla kan ta fram sin intuitiva förmåga, bara fantasin sätter gränser! Kom med ett öppet sinne och du lär dig se över dimensioner.
 • Lär dig känna igen intuitionen och använd den i ditt vardagsliv! Läs mer här

Anmälan:
Anmäl dig till jordstralningsc@gmail.com med namn och mobilnummer så skickar vi en bekräftelse samt betalningsuppgifter. Begränsat med platser.

Fika/lunch: Enklare fika ingår. Lunch kan köpas i närheten.


Lördag – söndag 16  – 17 december

Änglamassage Grundkurs i Karlstad

Helgkurs i Änglamassage – Lär dig massera och kanalisera

Lördag 9.30 – 18.00 Söndag 9.00 – 17.00

En himmelskt skön massage, änglarna är med!

På denna kurs i Änglamassage lär du dig en helkroppsmassage med eteriska oljor där du förmedlar helande budskap från änglarna till den som får massagen. På kursen lär du dig ryggmassage, delkroppsmassage, ansiktsmassage och hur man blandar massageoljor. Denna massage finns på en del Spa i Sverige.

Eftersom rörelserna är enkla och utformade för att balansera kropp och själ, kan du lära dig massagen på en helg. kursen kan du ge behandlingar och ge änglahealing och budskap från änglarna. Kursen innehåller kursböcker med bilder på massagen och texter om änglarna och de eteriska oljorna.

Kostnad 3500 kr  inkl. boende, lunch  fika, allt kursmaterial kursböcker, massageolja och diplom i Änglamassage. Denna kurs håller jag hemma hos mig i mitt hus centralt i Karlstad.

Boende: Jag ordnar boende hemma hos mig för den som reser och vi äter lunch tillsammans. Det går bra att komma på fredagskväll innan kursen. Med frukost, lunch och boende 2 nätter blir kurspriset 3500 kr.
På kvällen äter vi middag tillsammans och gör en utflykt eller en annan aktivitet tillsammans. Jag skickar bokningsbekräfteslse och vägbeskrivning när du anmält dig.

Kontakt & anmälan till  Anna-Lena 070 – 36 78 354, ring eller skicka sms eller alv@bahnhof.se


Januari 2024


Lördag – söndag 13 – 14 januari 2024

Reiki Fortsättningskurs i Karlstad

Lördag  9.30 – 18.00 Söndag 9.00 – 17.00

På kursen lär du dig övningar för att lära dig att hela över avstånd. Du lär dig också att se över avstånd och ge healing till händelser framåt eller bakåt i tiden för att klippa band lättare till det förflutna och skapa sig en bästa möjliga framtid. Denna kurs innehåller mycket personlig utveckling och vi avslutar kursen med en ceremoni där vi manifesterar vår högsta önskan.
Om du har gått kursen för en annan lärare eller hos mig och vill repetera kursen kan du gå den för halva priset om det finns plats!

Jag har undervisat i Reiki i 25 år i både Sverige och utomlands i reikins alla grader från grundkurs till masternivå och skrivit tre böcker om Reiki. Min kursbok ”Stora Reiki fortsättningskurshandboken” ingår, fika och diplom ingår. Efter kursen kan du arbeta med Reiki
eller behandla dig själv och andra. Jag har undervisat i Reiki i 15 år i både Sverige och utomlands i reikins alla grader från grundkurs till masternivå och skrivit tre böcker om Reiki. Läs mer här

Kostnad 2900 kr/kurshelg inkl. Fika, lunch och kurskompendium.
Denna kurs håller jag hemma hos mig i mitt hus centralt i Karlstad.

Anmälan till Anna-Lena alv@bahnhof.se, eller 054 – 190 111 eller 070-36 78 354

Boende: Denna kurs håller jag hemma hos mig i mitt hus centralt i Karlstad. Jag ordnar boende hemma hos mig för den som reser och vi äter lunch tillsammans. Det går bra att komma på fredagskväll innan kursen. Med frukost, lunch och boende 2 nätter blir kurspriset 3200 kr.
På kvällen äter vi middag tillsammans och gör en utflykt eller en annan aktivitet tillsammans.
Lördag – Söndag 20 – 21 januari

Ettårig mediumutbildning med 4 kurshelger startar i Karlstad

Lördag 9.30 – 18.00, Söndag 9.00 – 17.00

Denna mediumutbildning hålls under ett år med övningar och kontakt med gruppen mellan kurstillfällena där du kommer att lära dig det mesta om mediumskap så att du kan arbeta som medium och med medial vägledning när kursen är klar.
Du lär dig samtalsmetodik för terapeuter, och att skilja mellan olika mediala förmågor och intuition och fantasi. Mellan kurstillfällena kan du ha kontakt med de andra kursdeltagarna och få tips på min utbildningsgrupp på nätet.
Några av de ämnen som kursen innehåller är: Att hålla enskild seans och förmedla kontakt med döda anhöriga, att se in i framtiden, se över tid och avstånd, healing, healingkirurgi, auran, tarotkort, göra själsporträtt, göra själsresor, hitta försvunna saker, göra avläsningar av
andras energifält, energianatomi, se tidigare liv och hur man ser in i framtiden samtalsmetodik och vad du bör känna till som terapeut för att arbeta som vägledare för människor.

Varje kurstillfälle har olika teman som healing, mediumskap, tidigare-liv, att rena hus, själsresor som användes mycket i den nordiska traditionen, medial vägledning, och lär ut olika delar som du kan arbeta med fristående som medial vägledare Du lär dig att ge medial
vägledning och fördjupa dina kontakter med andevärlden på det sätt som passar dig bäst.

De andra kurshelgerna är:
Del 2 den 16 – 17 mars
Del 3 – den 25 – 26 maj
Del 4 – den 3 – 4 augusti

Kostnad 2900 kr/kurshelg inkl. Fika, lunch och kurskompendium.
Denna kurs håller jag hemma hos mig i mitt hus centralt i Karlstad.

Boende: Jag ordnar boende hemma hos mig för den som reser och vi äter lunch tillsammans.
Det går bra att komma på fredagskväll innan kursen.
Med frukost, lunch och boende 2 nätter blir kurspriset 3200 kr.

På kvällen äter vi middag tillsammans och gör en utflykt eller en annan aktivitet tillsammans.
Jag skickar bokningsbekräfteslse och vägbeskrivning när du anmält dig.
Kontakt och anmälan till  Anna-Lena 070 – 36 78 354, ring eller skicka sms eller alv@bahnhof.se


Februari 2024


Lördag – Söndag 17 – 18 februari 2024

REIKI MASTER OCH HELHETSTERAPI i KARLSTAD

Lördag 9.30 – 18.00 Söndag 9.00 – 17.00

Reikimasterkursen innehåller tre kurshelger där du tränar dig att vara mästare i ditt eget liv – en yrkesutbildning till Reikimästare och personlig utveckling. Du får under tre kurshelger energihöjande övningar och lär dig att känna igen din egen helande kraft, tolka symboler och inre bilder och budskap från andevärlden under healingen.

En kurs för alla som gått fortsättningskursen i reiki och vill fördjupa sig i helande tekniker, träna att ha klienter och lägga upp behandlingsserier. I kursen ingår olika teman för varje kurshelg där du lär dig att ge healing till speciella obalanser, som fibromyalgi, kroniska sjukdomar och värk och utbrändhet. Du lär dig fördjupande healingmetoder för speciella sjukdomar som utbrändhet, fibromyalgi och kronisk värk.

Kursen passar både den som vill utveckla sig själv och de som vill arbeta som reikimästare. Kursen innebär tre kurshelger och en fjärde lärarhelg, som är fristående för den som vill utbilda i Reiki.

De andra kurshelgerna är:

Del 2 den 2 – 3 mars
Del 3 –  Avslutning den 18 – 19 maj
Reiki Master tecacher – hösten 2024

Kostnad 2900 kr / kurshelg inkl. fika och kurspärm, diplom som Reiki Master efter avslutad kurs.

Anmälan till Anna-Lena alv@bahnhof.se, eller 054 – 190 111 eller 070-36 78 354

Boende: Denna kurs håller jag hemma hos mig i mitt hus centralt i Karlstad. Jag ordnar boende hemma hos mig för den som reser och vi äter lunch tillsammans. Det går bra att komma på fredagskväll innan kursen. Med frukost, lunch och boende 2 nätter blir kurspriset 3200 kr.
På kvällen äter vi middag tillsammans och gör en utflykt eller en annan aktivitet tillsammans.

Anna-Lena 070 – 36 78 354, ring eller skicka sms eller alv@bahnhof.se

Kostnad 

2900 kr inkl. fika, lunch och kurskompendium. Denna kurs håller jag hemma hos mig i mitt hus centralt i Karlstad.

Boende:

Jag ordnar boende hemma hos mig för den som reser (begränsat antal platser) och vi äter lunch tillsammans. Det går bra att komma på fredagskväll innan kursen.
Med frukost, lunch och boende 2 nätter blir kurspriset 3200 kr.
På kvällen äter vi middag tillsammans och gör en utflykt eller en annan aktivitet tillsammans, tex båtbuss i Karlstads hanm.

Jag skickar bokningsbekräfteslse och vägbeskrivning när du anmält dig.

Kontakt & anmälan till 070 – 36 78 354, ring eller skicka sms eller alv@bahnhof.se

Tider

Lördag  9.30 – 18.00 

Söndag 9.00 – 17.00

Kostnad 2900 kr inkl. fika, lunch och kurskompendium. Denna kurs håller jag hemma hos mig i mitt hus centralt i Karlstad.

Boende:

Jag ordnar boende hemma hos mig för den som reser (begränsat antal platser) och vi äter lunch tillsammans. Det går bra att komma på fredagskväll innan kursen.
Med frukost, lunch och boende 2 nätter blir kurspriset 3200 kr.
På kvällen äter vi middag tillsammans och gör en utflykt eller en annan aktivitet tillsammans, tex båtbuss i Karlstads hanm.

Jag skickar bokningsbekräfteslse och vägbeskrivning när du anmält dig.

Kontakt & anmälan till 070 – 36 78 354, ring eller skicka sms eller alv@bahnhof.se

Tider

Lördag  9.30 – 18.00 

Söndag 9.00 – 17.00

Rulla till toppen