Reiki Grundkurs

Reiki grundkurs

Jag vill jag förmedla att helandet finns här och nu för alla livets områden och går att lära sig på en reiki grundkurs. Jag har undervisat i Reiki i över 20 år och håller ofta kurser hemma i mitt hus för att skapa en lugn miljö.
Du känner närvaron i nuet och väcker kärleken till livet när du börjar med healing.


Reiki är en metod för kroppskännedom och stresshantering, och du lär dig att behålla din energi så att du inte tömmer dig. Jag är en av Sveriges mest utbildade lärare i reiki och har undervisat i reiki i olika länder, och har undervisat även i Tokyo. Där lärde jag mig att det är en stor skillnad mellan vad många västerländska Reiki-lärare lär ut och jag försöker lära ut så mycket jag kan. Min vision är att det i varje stad ska finnas grupper där man kan ge och få reiki.

Låt dig manifestera kärlekskraften som fyller vår värld och läker de sår som behöver helas.

Min filosofi är att allt ska vara öppet, inga hemliga ceremonier, utan du lär dig övningar att känna igen healing-kraften och bygga upp energin inom dig med olika energi höjande övningar. Du väcker en gammal kunskap inom dig och det kan kännas som att du förstått djupt inom dig hur det fungerar och att du här får redskap som hjälper dig vidare i ditt liv.

Vi är alla mästare och vi kan när som helst öppna oss för det helande ljuset och insikten att vi är ett! Reiki är universums harmoni och jag vill få dig att tro på ditt eget inre mästerskap och att helandet är ren kärlek utan gränser eller begränsning till vad som är möjligt. Alla kan!

Kursinnehållet på grundkursen i Reiki har växt fram och utökats under de nästan tio år jag hållit denna kurs.
Det kan verka som ett intensivt kursprogram, men allt du behöver komma ihåg finns i kursboken. Du kommer ihåg det du behöver veta. Resten finns nedskrivet. Jag undervisar så lång det är möjligt enligt den traditionella filosofin. Jag följer också en princip att allt ska vara öppet, inga hemliga ceremonier och symboler som är vanligt i ”amerikansk-tibetansk” reiki. Det ska vara naturligt och enkelt.

Jag är medlem i Reikiförbundet och följer deras etiska riktlinjer. Jag var en av de som var med och startade reikiförbundet en gång i tiden och då hade jag gått alla grenar av Reiki som fanns. Du kan få friskvårdsbidrag om du får en reikibehandling.

Reiki står för helhetssyn på människan, öppenhet och kunskap.Alla kan lära sig och du har en friskvårdsmetod för alla livets skeden.

Efter kursen finns Reikiträffar på olika ställen i landet, en rikstäckande Reikiförening (där jag är ordförande) och du har möjlighet att vara med i en mailinglistan för att utbyta erfarenheter med andra kursdeltagare och när som helst maila och ställa frågor till mig.

Efter en grundkurs kan du ge healing till dig själv och andra och djur och natur för att öka din egen energi och inre harmoni!

Efter kursen finns Reikiträffar på olika ställen i landet, en rikstäckande Reikiförening (där jag är ordförande) och du har möjlighet att vara med i en mailinglistan för att utbyta erfarenheter med andra kursdeltagare och när som helst maila och ställa frågor till mig.

Efter en grundkurs kan du ge healing till dig själv och andra och djur och natur för att öka din egen energi och inre harmoni!


Kursinnehåll

  • Vad reiki är
  • Vetenskapligt bevisbara effekter av Reiki
  • Reiki historiskt och kulturellt
  • Övningar för att bygga upp din egen livsenergi och känna igen hur den helande kraften känns
  • Hur du behandlar, gör helkroppsbehandling, snabbreiki och mycket mer.

Du lär dig

Tibetansk ljushealing

En tusen årig tibetansk meditationsform. Denna ljushealing kan du använda som ett komplement till Reiki för att exempelvis stärka immunförsvaret och hindra förkylningar.


Kortfattad kroppspsykologi och energiavläsning

Du lär dig att känna igen hur olika energi-blockeringar känns med händerna. Utifrån detta vet du vad personen behöver.

De fem elementen, i den gamla japanska filosofin och sambandet med kroppen och universum, yin och yang, yin och yang.


Utrensningsreaktioner

Du går in i en 21 dagars aktiverings period. Använd den väl! Du kommer att ha mer energi än vanligt till att göra förändringar i ditt liv.


Reikis fem livsprinciper för personlig och andlig utveckling

Den andliga utvecklingen och vår strävan efter kärlek och respekt för allt levande var vad mästaren ville förmedla och det ser också jag som det viktigaste att förmedla vidare till dig. Det personliga lärandet. Därför har du möjlighet till fortsatt kontakt och stöd efter kursen genom uppföljningar och mail. Du lär dig att känna igen och avläsa yin- och yang obalanser och hur det känns i händerna om det är överskott eller underskott av energi.


Hur energifältet påverkas av olika obalanser eller sjukdomstillstånd och hur du kan stärka ditt energifält.

En tusen årig tibetansk meditationsform. Denna ljushealing kan du använda som ett komplement till Reiki för att exempelvis stärka immunförsvaret och hindra förkylning– Denna kunskap har växt fram genom min erfarenhet att i hela mitt liv sett auror omge människor. Olika sjukdomstillstånd syns i auran. På denna kurs lär du dig att känna energifältet, både ditt eget och andras och känna var obalanserna sitter.ar.


Hur energifältet påverkas av olika obalanser eller sjukdomstillstånd och hur du kan stärka ditt energifält.

Du lär dig att känna igen hur olika energi-blockeringar känns med händerna. Utifrån detta vet du vad personen behöver.

De fem elementen, i den gamla japanska filosofin och sambandet med kroppen och universum, yin och yang, yin och yang

Aurarening och Aurahealing – gamla metoder vidareutvecklade av mig.

Denna kunskap har växt fram genom min erfarenhet att i hela mitt liv sett auror omge människor. Olika sjukdomstillstånd syns i auran. På denna kurs lär du dig att känna energifältet, både ditt eget och andras och känna var obalanserna sitter.Övningar i att skilja mellan tankekraft och Reikienergi.

Den här övningen tycker nybörjare som är osäkra på sin helande förmåga är en nyttig erfarenhet.

Kurspris

Jag strävar efter att hålla låga priser eftersom helandet för världen är min livsuppgift att förmedla.

Kostnad 2 900 kr, inkl, kursbok, fika och diplom.
Om du går kursen i Karlstad ingår mat och boende i mitt hus för 3 200 kr.

Du betalar halva priset om du gått hos en annan Reikilärare och vill repetera kursen om det finns plats. Även då får du diplom i Reiki och ett intyg vad du lärt dig. Kursbok och diplom ingår också.

Du har också möjlighet att vara med på Reiki och meditationskvällen i Karlstad och få veta senaste nytt om reiki, repetera kurser, lära känna andra människor med samma intressen och utbyta erfarenheter

Anmälan Reiki Grundkurs

I kalendern hittar du nästa kursdatum. Där kan du även göra din anmälan till nästa kurs.

Kontakta mig

Har du frågor och funderingar?

Kontakta mig här för att få svar. Ring mig gärna på tel 054-190 111
eller skriv!

Rulla till toppen