Om Anna-Lena

Medium och sierska

Ett medium kan kommunicera med parallellvärlden till vår och förmedla budskap därifrån, för helande och vägledning, från anhöriga eller ljusvärlden.
Är man sierska kan man registrera intryck, glimtar från andra platser, som jag gör när jag letar försvunna saker. Eller få bilder eller varsel från framtiden eller det som har hänt. Jag tror att all tid händer nu men vi kan bara uppfatta vissa glimtar.

Jag är känd från TV 4, radio P4, dagstidningar, veckotidningar och profil i Tidningen Nära, där jag har en sida där jag söker försvunna saker.

Här hittar du en hel del om mig, jag tycker aldrig mitt arbete är tråkigt. Min önskan är att var och en som tar kontakt med mig ska känna min omtanke och att jag finns för den när du behöver.

Här berättar jag mer om min bakgrund och hur det kom sig att jag började arbeta som medium och sierska i den tradition som funnits i Sverige i hundratals år. Det finns en bok om mitt liv som heter ”Hon som ser” skriven av författaren Eva Wiklund.

Jag är uppväxt utanför Vilhelmina, vid Stöttingsfjället i södra Lappland. Min bakgrund har hjälpt mig att se människan som en del av en större helhet, och detta är en hjälp i mitt arbete.

Jag är utbildad diakon och efter att arbetat ungefär tio år som medium på heltid utbildade jag mig till psykoterapeut för att kunna ha mer kunskap om människans själ. Jag har treårig utbildning till steg-1 psykoterapeut med fördjupning i psykosomatik och kroppsterapi.

Min mediala förmåga förmåga, är för mig, en del av mitt liv som jag lärt mig som vuxen att konstruktivt använda. Sedan 25 år tillbaka jobbar heltid i hela landet med personlig utveckling, kurser och behandlingar.

Jag är född med en medial förmåga och började arbeta med detta redan som tonåring, men utbildade mig till diakon och steg1 psykoterapeut i ett försök att jobba med något annat. Trots alla mina utbildningar var det detta som jag blev kallad att göra, att ta fram de gamla traditioner vi haft i Sverige men som nu håller på att försvinna.

Jag vill förmedla att vi behöver få tillbaka den gamla kunskapen att alla har en intuitiv förmåga som vi kan använda i vardagen, genom att leva närvarande i nuet och acceptera oss själva och andra, och det roligaste jag vet är att träffa människor och berätta.

Jag förändrade reikiundervisningen i Sverige genom att förespråka öppenhet och låga priser. Just låga priser tycker jag är viktigt för att alla som behöver ska kunna få hjälp och var och en ska känna sig sedd och omhändertagen.

När Nya Wermlanstidningen gjorde telefonväkteri med mig blev jag känd som ”Värmlands egen Saida”.

Sedan dess har minst 20 olika tidningar gjort reportage om min mediala förmåga, jag har skrivit böcker, rest på olika platser i världen och gett vägledning och hållit kurser i personlig utveckling och fått vara med om mycket. Nu kan jag välja mellan de uppdrag jag får och göra bara det jag tycker är roligt.

Det är en stor tillgång att också ha utbildning i psykoterapi och kunna erbjuda längre samtalsterapi än ett enstaka besök. Vid sidan av arbetet har jag också studerat psykologi på Karlstads universitet.

På vardagar ger jag privatsittningar, (väglednings samtal) och finner borttappade saker.
Många skriver och ringer från hela Sverige, och min målsättning är att svara på alla brev och mail som jag får men ibland kan det dröja över en månad innan jag hinner svara på alla mail. Förfrågningar om borttappade saker ger jag bara på telefon.

Genom Facebook och min blogg kan du följa mig även när jag inte har tillgång till mailen ute på resor.

Hösten 2014 var jag med i TV-programmet ”Från Sverige Till Himlen” och visa och berätta om hur mitt jobb går till.

Kontakta mig

Har du frågor och funderingar?

Kontakta mig här för att få svar.

Rulla till toppen