Medial vägledning | Personligt besök

Medial vägledning – personligt besök

Du kan komma till min mottagning och få medial vägledning, privatsittning eller enskild seans. En personlig seans kallas ibland för privatsittning.

Så här går en privatsittning till:

När du kommer för en timmes medial vägledning börjar jag med att måla din aura, och då beskriver jag det du utstrålar, dina begåvningar och din karma och livsuppgift och vad du engagerar dig i just nu.

Kontakt med dina döda anhöriga

Ibland ser jag dem redan vid dörren när jag släpper in dig, de döda anhöriga som följer dig. Sedan känner jag efter vilka döda anhöriga som följer dig och vad de vill säga. Om du beställer enskild seans är det största delen av vägledningen.

Det går till så att jag beskriver personen, eller något kännetecken som personen har och du kan bekräfta om du vet vem det är. Sedan förmedlar jag budskapet från den döde personen och du kan ställa frågor tillbaka.

Kontakten jag får med döda anhöriga kan vara olika svag eller stark. Ibland kan de också vilja förmedla hälsningar till andra släktingar. De brukar förmedla det som är viktigt här och nu, och de vet inte om kommande händelser som sjukdomar eller dödsfall som skulle vara negativa för oss.

Ett sätt att ta kontakt är att man mentalt kan söka upp den du vill ha kontakt med. Då kan det vara bra om du har en länk till personen, ett foto, en sak som personen ägt eller liknande.

Du kan förbereda dig genom att fundera ut vem du vill ha kontakt med och vilka frågor du har till personen. (En del medium kallar enskild seans för privatsittning, men det är samma sak.)

Jag ser in i framtiden

Sedan tar jag fram tarotkort och ser ett halvår framåt i tiden och svarar på frågor om sådant som rör livet just nu, en relation eller något man behöver vägledning i. Då beskriver jag vilka bilder jag får och om man gör på ett annat sätt, hur framtiden blir då. Om det gäller en relation beskriver jag vad den andra personen känner i situationen.

Jag målar din aura

På bilden jag målar av auran och ens personlighet skriver jag också kraftdjur och vad de anhöriga vill förmedla och bilden får du med dig hem. Det går också bra att spela in vägledningen.

Kostnad 60 min, 850 kr

Medial vägledning hos Anna-Lena Vikström

För att boka ett besök kontakta mig enligt nedan.

VÄLKOMMEN ATT RINGA! Tel 054- 190 111

Kontakta mig

Har du frågor och funderingar?

Kontakta mig här för att få svar. Ring mig gärna på tel 054-190 111
eller skriv!

Rulla till toppen