Sierska Anna-Lena Vikström

 HITTA FÖRSVUNNA SAKER, DJUR OCH MÄNNISKOR

 

Det är få sierskor i sverige och många som ringer och vill hitta försvunna saker, ibland över hundra varje dag, och eftersom det tar mycket kraft och koncentration letar jag bara en timme om dagen efter saker, och det är på telefontiden.

Jag ber er därför att ringa om bara det ni behöver finna, människor, djur, nycklar och sådant och bara undantagsvis nycklar och sådant som varit borta flera år. Jag kan inte se saker som du vet är stulna.
Jag har telefontid tisdag, onsdag och torsdag mellan 9.00 – 10.00

Tel 054 – 190 111

Om det är akuta ärenden som försvunna människor, gör jag undantag från telefontiden. Detta är mitt kall som sierska.

Jag tar en symbolisk summa 150 kr, och då får du ringa flera gånger om det skulle behövas utan att det kostar något, tills du hittar det du söker.

ATT HITTA FÖRSVUNNA SAKER

Jag är en sierska som arbetar traditionellt och har arbetat med detta ända sedan tonåren liv på fritiden, och heltid de senaste tio åren.

Det är väldigt få sierskor i sverige och många som ringer om försvunna saker, ibland över hundra varje dag! Eftersom det tar mycket kraft och koncentration letar jag bara en timme om dagen efter försvunna saker, djur eller människor.

De som kommer fram på telefontiden för försvunna saker ger jag vägledning direkt var de ska hitta sina saker. När du betalat kan du ringa flera gånger om du behöver mer vägledning, om du inte direkt hittar det du söker.

Detta är mitt kall, men jag kan inte ringa tillbaka till den som ringer om försvunna saker, utan det är bara på den speciella tiden jag letar försvunna saker. Jag gör undantag för försvunna människor, då kan man ringa andra tider.

Denna förmåga är en egenskap man ärvs med, att kunna känna hur olika föremål känns – och känna igen dem på avstånd. När man ser över avstånd är en del av en själv där, och jag måste beskriva omgivningen med alla sinnen.

Ibland, om det är djur kan man också se vilken väg djuret har tagit och då är det lättare att veta ungefär vart man ska leta. Annars får man försöka hitta något utmärkande kännetecken i miljön som kan beskriva vart djuret är.

Jag ber er därför att ringa om bara det du verkligen behöver finna, människor, djur, nycklar och sådant och bara undantagsvis ett örhänge och sådant som varit borta flera år, eftersom det tar så mycket kraft att flytta medvetandet och se över avstånd. Det är ett slags meditativt tillstånd man måste befinna sig i, och man får inte heller ha en dålig dag…

Det går inte att hitta stulna saker, det är som att länken, energispåret mellan ägaren och saken är borta då.

Jag har telefontid tisdag, onsdag och torsdag mellan 9.00 – 10.00 om det inte är akuta ärenden som försvunna människor, då gör jag ibland undantag.

jag har också en frågespalt i varje nummer av Tidningen Nära och jag väljer ut några personer i varje nummer som jag ringer upp. Det kostar inget, så du kan också maila dina frågor till Tidningen Nära.

Om jag ser att det du söker finns kvar och är möjligt att hitta så får du ringa flera gånger utan att det kostar något, tills du hittar det du söker, om jag skulle ha kravet att tjäna pengar på detta tror jag att jag skulle förlora förmågan. Jag orkar bara en timme om dagen, eftersom det kräver att jag är i ett annat medvetandetillstånd.

Maila mig inte, utan ring på telefontiden om du vill ha min hjälp att hitta försvunna saker så hjälper jag dig gärna.

Välkommen att ringa! Jag har telefontid tisdag – torsdag mellan 9 – 10

på tel. 054-190 111

  1. Här kan du läsa mer om mig, Sierskan från Hacksjö
  2. Möt AnnaLena, professionell sierska