Reiki Fortsättningskurs

Reiki Fortsättningskurs

Reiki fortsättningskurs – här lär du dig att hela andra över avstånd! Jag vill förmedla är att vi alla är ett på ett, oberoende av tid och avstånd! lär dig att det är möjligt att se framåt och bakåt i tiden med reiki, och hela över tid och rum. Helandet finns här och nu för alla livets områden. Du väcker en gammal kunskap inom dig och det kan kännas som att du förstått djupt inom dig hur det fungerar och att du här får redskap som hjälper dig vidare i ditt liv.

Reiki är en metod för kroppskännedom och stresshantering, och du lär dig att behålla din energi så att du inte tömmer dig. Jag är en av Sveriges mest utbildade lärare i reiki och har undervisat i reiki i olika länder, och har undervisat även i Tokyo. Där lärde jag mig att det är en stor skillnad mellan vad många västerländska Reiki-lärare lär ut och jag försöker lära ut så mycket jag kan. Min vision är att det i varje stad ska finnas grupper där man kan ge och få reiki.

Vi är alla mästare och kan när som helst öppna oss för det helande ljuset och insikten att vi är ett! Reiki är universums harmoni och jag vill få dig att tro på ditt eget inre mästerskap och att helandet är ren kärlek utan gränser eller begränsning till vad som är möjligt. Alla kan, bara man lär sig hur man kan göra.

Kursinnehållet har växt fram och utökats under de tio år jag hållit denna kurs. Speciellt efter att jag fördjupat mig i det ursprungliga, traditionella reiki. Sedan har du möjlighet att vara med på en Reiki utvecklingsgrupp på den plats där du bor, du kan vara med i reikiföreningen och få medlemstidning, vara med på medlemshelger med det senaste inom reiki och ha möjlighet att gå yrkesutbildningen till reikimaster. (Alla kan gå den här kursen som gått Reiki grundkursen, även de som gått hos andra reikilärare än mig. Här du gått fortsättningskursen och vill fördjupa dina kunskaper kan du gå denna kurs för halva priset.

På denna kurs lär du dig också de allra tidigaste symbolerna som används i Japan. När Takata förde reiki till västvärlden ändrade hon dem så de skulle passa västerlänningar. Jag fick se de ursprungliga kraftsymbolerna hos reikimästare i japan. De hittar du bara på kurser hos mig eller de som lärt sig av mig. Reiki är den behandlingsform som sprids snabbast i Sverige just nu!

Välkommen till en kurs som kommer att berika ditt liv och ge dig redskap för helande i alla livets situationer!

Låt dig manifestera kärlekskraften som fyller vår värld och läker de sår som behöver helas.

Kursinnehåll – Reiki Fortsättningskurs

 • Lär dig att sända Reiki healing på distans till människor och djur och avläsa energiblockeringar.
 • Reikis kraftsymboler och hur de används som hjälpmedel i de olika övningarna och i personlig utveckling
 • Övningar för att se över tid och avstånd
 • Lär dig att ge Reiki till händelser bakåt och framåt i tiden
 • Övningar för att hela händelser i det förflutna
 • Övningar och kanalisering av livskraften för se din helande vision för din framtid, yrkesmässigt, relationsmässigt och andligt. Din högsta möjliga framtid. (Tekniken kan du använda dig av i framtiden då du vill se möjligheterna i olika situationer. Teknikerna för detta kom till mig i mitt arbete med Reiki och medial vägledning.)
 • Manifesteringsceremoni för din högsta önskan
 • Att öppna dig för reikimedvetandet för att hitta sin livsuppgift
 • Om tiden och att överbrygga tid och rum, förflytta sin medvetenhet över tiden, vi gör en astral resa att synkronisera ditt energifält med en annan person för att kunna ge healing på avstånd.
 • Du lär dig att göra en Reikisändare med hjälp av kristaller för att sända Reiki under lång tid till olika ändamål
 • Hur du använder Reiki för att rena rum eller platser, skapa positiva miljöer och relationer och förändra negativa vanor, reiki för viktminskning eller att sluta röka.
 • Initieringsceremoni för Reiki Andra graden.
 • Både den traditionella initieringsritualen Reiju som användes i Reiki.
 • En traditionell initieringe som jag ger enskilt där jag också möter och förmedlar kontakt med de andliga hjälparna som följer dig i ditt healingarbete.
 • Traditionella Reikitekniker som den traditionella reikimeditationen Hatsu Rei Ho, och jag berättar om Reikis användning historiskt och kulturellt och vår del av historien, från vilka traditioner jag själv lärt mig Reiki
 • Du lär dig hur initieringar fungerar och användes och hur du kan initiera dig själv vid behov.
 • I kursen ingår även fördjupning i helande samtalsmetodik som påbörjades på grundkursen
 • Var och en får en Reiki distanshealingbehandling
 • Under tiden tränar du din intuitiva förmåga
 • Reiki och intuitionsträning där du lär dig se och tolka de inre bilder du får under tiden du ger reiki.
 • Skillnaden mellan ett duktigt medium och en som inte blir duktig är ofta förmågan att sortera informationen, vad som är fantasi och vad som är viktig information. Jag lär dig grunden hur du kan hjälpa dig att sortera informationen.

Försök att inte ha något annat inbokat på kvällen efter kursdagarna eftersom du ger dig själv möjlighet att vara i den helande energin som skapas under kursen. Lägg gärna märke till din förhöjda intuitiva känslighet, skriv dagbok, meditera eller lägg märke till de drömmar du får… En spännande livsresa har tagit sin början som förändrat ditt liv!

Jag strävar efter att hålla låga priser eftersom helandet för världen är min livsuppgift att förmedla.

Tag med anteckningsblock, bekväma kläder och gott humör! Ha inte gärna metallsmycken eftersom de blockerar Wai Chi. (detta går jag igenom på kursen!)

Jag är medlem i Reikiförbundet och följer deras etiska riktlinjer. Jag var en av de som var med och startade reikiförbundet en gång i tiden och då hade jag gått alla grenar av Reiki som fanns. Du kan få friskvårdsbidrag om du får en reikibehandling.

Kurspris

Jag strävar efter att hålla låga priser eftersom helandet för världen är min livsuppgift att förmedla.

Kostnad 3200 kr, inkl, kursbok,fika och diplom. Om du går kursen i Karlstad ingår mat och boende i mitt hus, och utan mat och boende kostar kursen 2900 kr.
Du betalar halva priset om du gått hos en annan Reikilärare och vill repetera om det finns plats.
Även om du bara gått en snabbkurs under några kvällar har du förmågan att ge reiki och det vore synd att betala samma kurspris en gång till. Även då får du diplom i Reiki. Kursbok och diplom ingår också om du betalar det lägre priset.

Du har också möjlighet att vara med i min facebookgrupp för alla som gått kurs hos mig för att ge och få distanshealing, och lära känna andra människor med samma intressen och utbyta erfarenheter.

Vill du själv arrangera en kurs på din egen ort, hör av dig. Här hittar du aktuella kursdatum:

Anmälan till Reiki Fortsättningskurs

I kalendern hittar du nästa kurstillfälle. Där kan du även göra din anmälan till nästa kurs.

Kontakta mig

Har du frågor och funderingar?

Kontakta mig här för att få svar. Ring mig gärna på tel 054-190 111
eller skriv!

Rulla till toppen