Mina Resor | Utlandskurser


Retreat, yoga, vandring och medialitet på Mallorca

Mallorca 7 – 12 maj 2024

Välkommen till en yttre och inre resa där du mediterar, vandrar, utvecklar och känner igen din intuition och hittar din livsuppgift. All mat, boende, behandlingar och vägledning, kursprogram och utflykter ingår i kurspriset.

Ur kursinnehållet:
  • Väck din kropp med mindfulnessyoga och meditation varje morgon
  • Njut av god frukostbuffe innan du startar dagen
  • Kursdagar för att lära dig ledas av din inre röst, skilja på intuition och fantasi, uppfatta och tolka tecken, få verktyg för att skapa din bästa möjliga framtid, ge och ta emot healing
  • Vandra i fantastisk natur och ta del av en manifesteringsceremoni för din högsta önskan
  • Följ med på en utflykt till gamla delen av staden Alcudia med shopping och restaurangmiddag samt besöka den kända söndagsmarknaden i Pollenca.
  • Kvällsaktiviteter med olika teman som trumresa och vägledda meditationer för att möta dina andliga guider
  • Få individuell behandling med 30 min massage av Maria Montgomery.
  • Du bor fem nätter i delat dubbelrum i villa med pool. Det finns möjlighet att komma en dag tidigare och åka en dag senare. Egen tid då du kan koppla av vid poolen, simma, ta en promenad eller umgås

Här hittar du hela kursprogrammet och info om kursen

En kurs i ett vackert hus i naturen utanför Malta där du både hittar ditt inre lugn och din livsväg och livsuppgift. Du lär dig använda attraktionslagen och skapa ditt bästa möjliga liv.

Kom och upptäck Mallorcas härliga energi, klimat och vackra miljöer. Njut av shopping, tapas och strosa runt i Palmas pittoreska gränder. Unna dig själv dagar med tystnad, avkoppling, enklare yoga, sol, bad, vandring och god medelhavsmat. Lär dig metoder för att vara i nuet och hitta din inre potential.

Vi lägger grunden och skapar perfekta förutsättningar att optimera dina förmågor genom att skapa balans, kärlek till oss själva och inre ro. 

Kostnad 10 800 inkl allt (boende, kursavgift, mat, utflykter) utom flygresan.

Välkomna till spännande dagar!

Min förhoppning och min drivkraft är att alla ska hitta sin egen innersta begåvning, det man brinner för och gör med glädje, att tro på sig själv och sin förmåga att skapa och hela sitt liv.
Anna-Lena Vikström

Artiklar


Kalender

Kommande evenemang

Rulla till toppen