Portugal 1 – 7 maj 2022

Tillbaka till Moder Jord

Kursledare är Anna-Lena och maoriprinsessan Ereena. På denna kurs får du en invigning för att bli beskyddare av Jorden.

Under veckan får du återknyta dig med dina förfäders andliga visdom. Vi gör ceremonier från ursprungsfolkens andliga kunskaper där nordens och söderns folk och kunskap förenas, vi gör ceremonier från samerna och maorifolket och lär oss deras sätt att leva andligt.

Erena Rangimone Rhöse är maiorifolkets prinsessa från Nya Zeeland som arbetar för urfolkens rättigheter och lär ut sitt folks gamla traditioner. Var och en får en medial vägledning av Anna-Lena om livsväg och livsuppgift och budskap från andevärlden.

Anna-Lena Vikström är välkänd sierska och medium, som bland annat är en av profilerna på Tidningen Nära. Du kan läsa mer om Anna-Lena på hennes hemsida. Du hittar den här! 

Priset för kursen är: 8 000:- 

Mer information: När du har anmält dig till kurs så kommer du få mer praktisk information gällande din vistelse i Portugal. Men här är det viktigaste inför din anmälan.Vackra The Lighthouse Portugal är beläget på Rua do Paraiso, Paradisvägen och nedanför ligger Praia Da Paraiso, Paradisstranden, så perfekt ordnat! Så välkommen till paradiset! Huset i Carvoeiro är rymligt med fyra sovrum, fyra badrum, stort vardagsrum och kök. Huset är omgivet av terrasser i olika etage, alla med havsutsikt och med en underbar takterrass med milsvid utsikt över Atlanten.I närheten finns den vackra stranden I Carvoeiro och det lilla torget med uteserveringar, caféer och glasskiosker. I närheten finns också affärer och butiker.

Här kan du läsa mer om kursprogrammet

Ereena Rasfield och Anna-Lena Vikström

Plats: The Lighthouse Portugal,Rua do Paraiso 58, 8400-518 Carvoeiro

Flygplats: Faro

Transport från Faro flygplats till Carvoeiro ligger på 25 – 30 euro per person, ca. 60 km. Taxi ca 50 € per bil. The Lighthouse Portugal finns i ett vackert hus, precis vid havet. Huset är rymligt och innehåller kök, vardagsrum, fyra sovrum och tre badrum. Runt huset finns ett flertal terrasser och uppe på taket finns även en takterrass med en underbar utsikt över Atlanten.Huset har även pool.

Logi:  Upp till tio personer kan bo på The Lighthouse Portugal i delat rum. Kost och logi (boende i delat rum på the Lighthouse), frukost och lunch är 800:-/ natt.

Anmälan om boende mailas till Christer Boteus på The Lighthouse Portugal christer.boteus@outlook.com

Övernattning, frukost och lunch kostar 800:-/natt. Om du övernattar på hotell så betalar du enbart för lunch 15 € / dag. Du har möjlighet att stanna några dagar extraFör dig som vill bo på hotell i närheten rekommenderar vi:  Castelo Guest House: https://ocastelo.net/

20 – 24 september 2022

MALLORCA

Lär dig ledas av din inre röst

Välkommen till en yttre och inre resa där du mediterar, vandrar, utvecklar och känner igen din intuition och hittar din livsuppgift. All mat, boende, behandlingar och vägledning, kursprogram och utflykter ingår i kurspriset.

Ur kursinnehållet:

  • Väck din kropp med mindfulnessyoga varje morgon
  • Njut av god frukostbuffe innan du startar dagen
  • Kursdagar för att lära dig ledas av din inre röst, skilja på intuition och fantasi, uppfatta och tolka tecken och naturens levande energi samt hitta din livsuppgift
  • Individuell medial vägledning med Anna-Lena Vikström
  • Individuell energichakra avläsning av Carl-Greger Leijonhufvud
  • En skön reikibehandling eller massage av Maria Montgomery
  • Kvällsaktiviteter såsom trumresa och vägledda meditationer
  • En utflykt till Pollenca med shopping strandpromenad och middag vid havet
  • Egen tid då du kan koppla av vid poolen, simma, ta en promenad eller umgås

Här hittar du hela kursprogrammet och info om kursen

Lär dig ledas av din inre röst 2022 09 — Changes From Within

Anna-Lena håller kurs på Mallorca

En kurs i ett vackert hus i naturen utanför Malta där du både hittar ditt inre lugn och din livsväg och livsuppgift. Medial Vägledning av Anna-Lena och en helande behandling ingår i kurspriset  Mat och boende ingår i kurspriset.

Mallorca – Retreat och mediumskap

•Kom och upptäck Mallorcas härliga energi, klimat och vackra miljöer. Njut av shopping, tapas och strosa runt i Palmas pittoreska gränder. Unna dig själv dagar med tystnad, avkoppling, enklare yoga, sol, bad, vandring och god medelhavsmat. Lär dig metoder för att vara i nuet och hitta din inre potential.

Vi lägger grunden och skapar perfekta förutsättningar att optimera dina förmågor genom att skapa balans, kärlek till oss själva och inre ro. 

Välkomna till spännande dagar!

Ö