Min vision

Min vision

Min vision är att göra den andliga världen naturlig och förenkla så att alla kan öppna sig fr denna dimension av livet. Alla kan följa sitt hjärta och sin intuitiva röst och alla kan se in i framtiden ibland och få tecken och vägledning från livet.

När vi hittar vår livsuppgift och känner att vårt liv har en mening oh kan följa vår inre röst så får vi en bättre och kärleksfullare värld.

Jag reser över Sverige och håller kurser och föreläsningar, och jag har arbetat med detta i hela mitt liv. Min vision är att skapa ljusgrupper, andliga träffpunkter över Sverige där man träffas för att utvecklas i livet, editera och ge varandra healing. Vi behöver fysiska mötesplatser.

Jag vill visa att andlig utveckling är till för alla, det behöver inte vara krångligt eller dyrt, och jag tycker om att berätta vad jag kan. Jag ska lära dig sådant du kan må bra av på den här sidan.

Hör göra av dig till mig om du vill ha något mer på sidan.

Min förhoppning och min drivkraft är att alla ska hitta sin egen innersta begåvning, det man brinner för och gör med glädje, att tro på sig själv och sin förmåga att skapa och hela sitt liv.
Anna-Lena Vikström

Kontakta mig

Har du frågor och funderingar?

Kontakta mig här för att få svar. Ring mig gärna på tel 054-190 111
eller skriv!

Rulla till toppen