Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Reiki Grundkurs i Karlstad

27 januari - 28 januari

2900Kr

Lördag – söndag 18 november – 19 november

Reiki Grundkurs i Karlstad

På kursen lär du dig att känna igen den helande kraften och bygga upp den genom olika energihöjande övningar. Du lär dig att hela dig själv och andra och göra en självbehandling, en helkroppsbehandling och hur du kan öka din intuition och ge intuitiva reikibehandlingar. Du lär dig övningar för att lära dig känna igen olika energiförtätningar omkring dig och övningar för att bygga upp din egen energi inifrån så att du varje dag känner dig energifylld och full med kraft.

Jag har undervisat i Reiki i 15 år i både Sverige och utomlands i reikins alla grader från grundkurs till masternivå och skrivit tre böcker om Reiki. Min kursbok ”Stora Reiki Grundkurshandboken” ingår, fika och diplom ingår. Efter kursen kan du arbeta med Reiki eller behandla dig själv och andra. Jag har undervisat i Reiki i 15 år i både Sverige och utomlands i reikins alla grader från grundkurs till masternivå och skrivit tre böcker om Reiki. Min kursbok ”Stora Reiki Grundkurshandboken” ingår, fika och diplom ingår. Efter kursen kan du arbeta med Reiki eller behandla dig själv och andra.
Här kan du läsa mer: Reiki Grundkurs

Kostnad 2900 kr inkl. fika, lunch och kurskompendium. Denna kurs håller jag hemma hos mig i mitt hus centralt i Karlstad.

Boende Jag ordnar boende hemma hos mig för den som reser och vi äter lunch tillsammans. Det går bra att komma på fredagskväll innan kursen.

Med frukost, lunch och boende 2 nätter blir kurspriset 3200 kr.
På kvällen äter vi middag tillsammans och gör en utflykt eller en annan aktivitet tillsammans.

Jag skickar bokningsbekräfteslse och vägbeskrivning när du anmält dig.

Kontakt & anmälan till  Anna-Lena 070 – 36 78 354, ring eller skicka sms eller alv@bahnhof.se

Details

Start:
27 januari
End:
28 januari
Cost:
2900Kr
Event Tags:
, ,
Website:
https://www.anna-lena.se/reiki-grundkurs

Organizer

Anna-Lena Vikström
Phone
070 – 36 78 354
Email
alv@bahnhof.se
Rulla till toppen