Silvervioletta flamman

Den silver violetta flamman är en andlig energi som har används av andliga sökare under många år. Den anses vara Guds sjunde stråle – universums medvetenhet.

Det är en lite annorlunda healingkurs. Metoden har inspirerats av helgonet Saint Germain som levde som mystiker på 1500 talet, och som anses vara en uppstigen mästare.

Man lär sig till exempel meditationer där man föreställer sig den violetta elden skyddar dig och bränner bort det negativa som kan finnas i din omgivning. Kursen passar den som vill arbeta för samhällets och människans högre utveckling och innehåller meditationer för att leva kärleksfullt mot sina medmänniskor.

Healingen höjer din energivibrationen på molekylnivå så vi kan vibrera mer i harmoni med den kosmiska energin som genomströmmar allt. I den silvervioletta flamman tranformeras allt negativt som finns lagrat i din andliga och fysiska kropp, där du har negativa känslor om dig själv och därför är detta en bra metod för självhealing och för att stärka ditt självförtroende.

Den silver violetta flammans mantra är ”JAG ÄR” och det betyder att man kommer ihåg sin sanna identitet. Det sägs i kursen att när du använder den silvervioletta flammans mantra kommer varje cell och atom i kroppen att vibrera i takt med den energi som mantrat innehåller. Man kan också göra egna affirmationer som innehåller mantrat ”jag är” och då får de mer kraft. Jag ska lägga in några senare här på sidan.

Rulla till toppen