Behöver man vara rädd för något övernaturligt?

Ibland läser man om medial utveckling att man ska vara försiktig med olika andliga saker för det kan vara farligt för oss. Medium varnar för att göra ”Anden i glaset” och sådant. 

Men jag tror att rädslan för onda andar kan öppna oss för det vi är rädda för. Jag som aldrig är rädd för något övernaturligt eller svart magi råkar aldrig ut för något heller. Jag har ett naturligt skydd eftersom jag inte är rädd.

Jag är uppväxt i en miljö där det övernaturliga var naturligt för alla i byn på fjället och de berättade för varandra om olika saker de varit med om, andar, spöken och gengångare. Och ett sådant ställe där folk hörde barskrik från ett mördat barn, var bredvid vårt hus! Då var det en period i tonåren när jag var mörkrädd, och det jag vet nu är att det var för att den världen var så okänd, som jag var mörkrädd.

Då fick jag lära mig under några år att färdas mellan världar, och genom ut-ur kroppen upplevelser fick jag prova att själv vara ande! Det är faktiskt det bästa sättet att uppleva hur det kan vara att vara död och vad man kan göra utan sin egen kropp.

Men den viktigaste saken jag lärde mig var att vi som människor har förmåga att bestämma över den andliga världen som människor. De är mycket mer rädda för vad vi skulle kunna göra dom för i kraft av att vi är människor kan vi vara osårbara för den andliga världens negativa påverkan.

De flesta människor vet ju inte om det och är rädd för andar och spöken i hus osv. och jag tycker bara att det är spännande.

En viktig grundregel är ju att ingen, vare sig det är en människa eller ande kan påverka oss om vi inte vill det.

Nu när du vet det här behöver du aldrig vara rädd för den andliga världen och du kan veta att ingenting är farligt om du inte tror att det är det.

Rulla till toppen