Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

Reiki Grundkurs i Sundsvall

21 september - 22 september

2900kr

Här lär du dig att känna igen din egen helande kraft och förstärka den genom olika energihöjande övningar. Alla kan ge Reiki, vi har det inom oss och behöver bara känna igen kraften.

Tider: Lördag 9.30 – 17.00 Söndag 9.30 – 17.00

Du lär dig att hela dig själv och andra och göra en självbehandling, en helkroppsbehandling och hur du kan öka din intuition och få bilder när du ger behanlingar, Du lär dig två olika typer av reikibehandlingar och dig övningar för att lära dig känna igen olika energiförtätningar omkring dig och övningar för att bygga upp din egen energi inifrån med reiki och mindfulness så att du varje dag känner dig energifylld och full med kraft.

Jag har undervisat i Reiki i 15 år i både Sverige och utomlands i reikins alla grader från grundkurs till masternivå och skrivit tre böcker om Reiki. Min kursbok ”Stora Reiki Grundkurshandboken” ingår, fika och diplom ingår. Efter kursen kan du arbeta med Reiki eller behandla dig själv och andra. Jag har undervisat i Reiki i 15 år i både Sverige och utomlands i reikins alla grader från grundkurs till masternivå och skrivit tre böcker om Reiki. Min kursbok ”Stora Reiki Grundkurshandboken” ingår, fika och diplom ingår. Efter kursen kan du arbeta med Reiki eller behandla dig själv och andra. Här kan du läsa mer: Reiki Grundkurs

Kostnad 

2900 kr inkl. fika och kurskompendium.

Kontakt & anmälan till  Anna tel 079 – 333 76 15 ring eller skicka sms till soulofannaholistisk@outlook.com

 

Detaljer

Start:
21 september
Slutar:
22 september
Kostnad:
2900kr
Evenemang Kategori:
Evenemang Taggar:
,
Rulla till toppen