Astralresor och fjärrsyn – så här gör man

Astralresor och fjärrsyn – så här gör man

Ibland får jag extra svåra uppdrag. Till exempel att leta försvunna människor och där man misstänker att ett mord har begåtts. Då har jag fått extra hjälp av den här metoden som jag ska berätta om, för att gå in i djupavslappning.

En astralresa är en resa i medvetandet in i en dimension utan tid eller avstånd. Det kan man göra i tillståndet mellan sömn och vakenhet men också i vaket tillstånd med lite träning.

Skillnaden med en astralresa och en ut ur kroppenupplevelse är att då känns det som att man är på platsen fysiskt.
När man gör en astralresa sätter man sig i trance på något sätt, genom djup meditation eller speciella trumljud, det är därför det kallas trumresa. Under en trumresa kan man färdas till en andlig värld, men det liknar mer en meditation medan det finns andra metoder för att komma ännu djupare i trance och det lärde jag mig med en metod som heter remote viewing.

Det finns olika steg i Remote Viewing. Det börjar med 13 steg där man sätter hjärnan i Alfanivå som är en slags lätt trance. Det är i alfavågor – lätt trance – jag till vardags arbetar när jag är sierska och ser försvunna saker. Man ligger ner och lyssnar på ljud i hörlurar för att komma till ännu djupare medvetandenivåer. Man börjar med att frigöra sig från kroppen och färdas i ”Matrisen” eller ”Akasiakrönikan” där all samlad information finns.

”Matrisen” skulle man också kunna säga är ”Akasiakrönikan” , ett medvetandetillstånd där all samlad information som finns i universum, framtid, dåtid och nutid. Metoden sägs ha använts av CIA i spionsyfte.

Vi var fyra ”utvalda” som träffades, och den hölls långt ute i Lapplands inland, i min hemby Hacksjö på Stöttingsfjället för vi ville hålla mötet lite hemligt. Nu får ni komma ihåg att min hemby har bara femton hushåll och ligger fyra mil från samhället. Så vidare hemlig blev inte kursen i alla fall när folk bara ”råkade” titta förbi och nog undrade vad vi gjorde. Direkt när jag kom till Vilhelmina med tåget och gick in på en affär fick jag höra någon säga att hon visste att jag var på väg till Vilhelmina för hon hade hört att jag skulle ha en hemlig kurs, och undrade vad det var för kurs.

Vi hängde svarta sopsäckar över fönstren så det skulle bli riktigt mörkt och la oss ner på yogamattor med ögonbindlar samtidigt som vi lyssnade på ett ljud som lät som en trasig fläkt, ett slags vitt brus för att sätta hjärnan i Thetavågsfrekvens.
När man är beredd på astralresan känner man en energiaktivering, en vibration i hela kroppen när man kommer i rätt tillstånd.

Vi använde en en kordinator för att flytta oss till den plats vi ville utforska. En kordinator är ett område som är okänd för oss som ska göra astralresor. Vi fick åtta siffror på ett papper och instruktioner att ta oss dit.

Det första målet var det bara jag i gruppen som lyckades ta mig till, och beskriva. Det var Sankt Eriksplatsen i Rom. Min vän Inez som var med hamnade bara i fårhagen hemma på gården hur hon än försökte!

Tanken med att använda en kordinator när man gör astralresor är att om man inte vet vad man beskriver så lägger man inte in egna tolkningar.

Här ska jag lära dig en metod för hur man kan se över avstånd och använda fjärrsyn. Den finns som en del av den fjärde kurshelgen under min ettåriga mediumutbildning som handlar om fjärrsyn och astralresor.

Gör en astralresa så här:

Man kan flytta sitt medvetande till en plats, en person som någon har en länk till – alltså en bild eller en handskriven lapp från personen. Man får bäst resultat om man ligger ner och lyssnar på en shamanskt trumresa eller ”vitt brus” (som finns på nätet) Direkt när meditationen är färdig sätter du dig och skriver ner vad du varit med om.

Lägg bilden eller texten i ett kuvert och klista igen.

Som en symbol för platsen skriver man en sifferkombination

Deltagarna håller i lappen och bestämmer sig att förflytta sig till platsen

Föreställ dig en energivirvel och tänk dig att du dyker igenom den och när du kommer ut på andra sidan så är du på platsen

Beskriv alla detaljer om platsen, skriv ner intrycken på ett papper.

När alla i gruppen berättat om intrycken lägger man ihop all information och då får man en ganska tydlig sammanlagd bild av området.

Astralresor i distanshealing

Ett annat tips hur man kan använda metoden med en kordinator i sin mediala utveckling är i distanshealing.

Man använder metoden när man inte vill att andra ska veta vad man ska ge healing till för att inte få en förutfattad mening. Om man inte vet vad man beskriver så lägger man inte in egna tolkningar

Min förhoppning och min drivkraft är att alla ska hitta sin egen innersta begåvning, det man brinner för och gör med glädje, att tro på sig själv och sin förmåga att skapa och hela sitt liv.
Anna-Lena Vikström

Kontakta mig

Har du frågor och funderingar?

Kontakta mig här för att få svar. Ring mig gärna på tel 054-190 111
eller skriv!

Rulla till toppen