Änglar och andliga vägledare

Visste du att var och en av oss har en egen skyddsängel som följt oss under hela livet?

Här skall jag berätta mer om änglar och de budskap de kan ge till oss.

Skillnaden mellan ljusguider, änglar och andliga hjälpare

De andliga vägledarna påpekar ofta att de inte vill guida uss, utan istället vägleda oss. De vill inte bli kallade guider.

En guide är någon som visar vägen, men de vill inte guida, utan istället hjälpa oss att fatta rätt beslut. Vanligtvis kallar man de väsen man får kontakt med för ljusguider, en slarvig översättning från engelskan och inte sant! De vill inte kallas guider utan hjälpare eller vägledare.

Dessa ljusväsen är inte detsamma som änglar eller döda anhöriga utan är en egen energiform. De har en snabbare energifrekvens än de väsen i andevärlden som tidigare levt som människor, en slags samlingsnamn för änglar. De är gjorda av rent ljus, en slags änglar. Bara änglarna och sådana ljusväsen kan färdas fritt mellan olika dimensioner.

En ängel är inte heller döda människor. De lever på olika dimensioner och ser inte varandra. Den som är medium kan se andliga hjälpare eller de som tidigare levt som människor, antingen för sin inre syn eller som en genoskinlig gestalt i rummet. De är klädda i de kläder de brukade ha på sig när de levde.

Även änglar har änglavärldar som beskyddare som vi människor inte kan få kontakt med.
Det finns olika slags andliga vägledare, från olika andliga världar och dimensioner, många vi inte alls ens kan få kontakt med som människor.

Ibland kallar man döda människor, som kanske levt i ett annat århundrade också för ljusguider eller ”guider”. Jag använder inte det ordet utan kallar dem för vägledare eller hjälpare, som de ju helst vill vara, och de som andra kallar ljusguider, anser jag är änglar.

Stress, oro och konflikter och annat som gör oss nedstämda har en lägre energi än änglavärldens. De vill förmedla sin snabba lätta energi och göra våra bekymmer lättare.

Rulla till toppen