Änglamassage

Änglamassage

Änglamassage är en massage och man kan beskriva metoden som en blandning av chakraflödesmassage, shiatsu, aromaterapi och taktilmassage.

Man masserar hela kroppens energiflöden och massagen känns väldigt djupgående. Man kan välja om man vill göra en avslappnande änglamassagebehandling för den som har mycket stress i livet eller en aktiverande för att frigöra spänningar i kroppen.
Hur Änglamassage kom till

Jag fick lära mig Änglamassage av grundaren själv när jag bodde i Umeå. Änglamassagen är skapad av Anna Cederqvist som arbetade med klassisk massage och aromamassage med eteriska oljor. När hennes man dog var hon i 25-års åldern och hade just startat företag och de hade en liten son. Vare dag när hon masserade kände hon änglarnas närvaro i rummet. Till slut bestämde hon sig för att skapa en helt ny massage för att hela både kropp och själ och det ä bara den här formen av massage som är änglamassage.

Så här går massagen till

Massagen är en mjuk och behaglig massage som löser upp spänningar och smärta i kroppen samtidigt som rörelserna arbetar efter meridianer och akupressurpunkter och frigör kroppens energiflöde.

Massören blandar en massageolja med eteriska oljor som är personliga för dig.

Spänningar i kroppen kan också vara orsakade av trauman, negativa tankar och känslor. Här kan änglarna hjälpa oss i helandet. Genom att lösa chockverkan i kroppen får vi kontakt med det som ligger undermedvetet och bromsar oss och på så sätt ges vi förmågan att bearbeta det som kommer upp till ytan.

Massagen kan kännas som en dans med fasta, långa rörelser.

De personligt kanaliserade eteriska oljorna har lika stor betydelse för helandet som själva beröringen. Du lär dig på kursen att förmedla änglarnas kontakt och kanalisera personligt utformade massageoljor för var och en. De eteriska oljorna är växten eller blommans själ och påverkar vår egen själ och får oss att växa!

En mycket kraftfull massage där änglarna ständigt är närvarande och du får budskap av dem om din livsväg och livsuppgift.

Massagen frigör kroppens eget energiflöde och tar effektivt bort spänningar i muskler och stress.
Här kan du läsa om änglamassagekursen jag håller

Rulla till toppen