Kontakta naturväsen

Här ska jag berätta hur du kan känna närvaron av naturens levande energi och andar omkring oss som kommer från andra världar och dimensioner! Du kommer inte att se dem fysiskt med ögonen utan du kommer att kunna se dem och färdas i deras världar.

Våra förfäder trodde på vättar, tomtar och troll och tyckte att de såg dem i speciellt skymning eller gryning. De kunde känna närvaron av dem och få hjälp och beskydd av dem. Det är en slags andliga väsen som tar den gestalt vi vill se dem som. Men det är andar från jorden själv och äldre än människor.

Kontakta naturväsen

Jag har färdats i olika andevärldar och fått uppleva många olika saker och här ska jag lära dig att skapa kontakt med naturväsen utan att själv vara ute i naturen. På mina kurser i medialitet får du lära dig flera sätt att ta kontakt med olika naturväsen och även att färdas i deras riken, men här ska jag lära dig en grundläggande övning för att uppleva en helt ny värld!

Devor – växternas naturväsen

Vissa naturväsen får man bara kontakt med på vissa platser i naturen men här ska jag berätta hur du tar kontakt med devor, som är växtrikets beskyddare. De har olika former och världar och fördelen med dem är att du kan kontakta dem även om du är inomhus och bor i en lägenhet. Devor finns i all växtlighet, inuti träd, gräs och blommor och ger livskraft till växterna. Om du har en blomma som växer dåligt kan du prova att göra denna övning jag berättar om här och ta kontakt med blommans deva.

Skapa en portal

Sitt och slappna av. Nu ska du börja med att släppa in devorna i vår egen värld. Nu ska du be att de skapar en portal mellan din värld och deras.

Nu föreställer dig att det dyker upp en portal framför dig. Det kan vara en dörr eller en virvlande energi. När du har föreställt dig den tydligt så känner du att energin i rummet blir hög, nästan elektrisk eller vibrerande.

Ut ur den andliga portalen kommer en deva, som ett slags ljusklot. När du har devan framför dig kommer devan att ta en annan form för att kunna kommunicera med dig. Devan kan berätta hur länge devan funnits på platsen du befinner dig, vad devans uppgift är och vad devand behöver. Försök göra dig så bekant med devan som möjligt.

I nästa del av meditationen ska du visualisera att du själv stiger in genom portalen till devornas dimension och uppleva vad som finns där.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen