Amelia 2005 – Den såg ut som en bokmärksängel

Anna-Lena drabbades av en ilsken infektion på en semesterresa till Malaysia. Det gick så långt att hon var nära att dö en för tidig död. Då uppenbarade sig hennes skyddsängel som vägledde henne tillbaka till livet.

Anna-Lena, som arbetar som medium och sierska, låg på randen till utbrändhet när hon bsstämde sig för att ta en ”time out”. Hon åkte på en lång, skön semester till Malaysia. På dagarna turistade hon, på kvällarna gick hon till en mästare och lärde sig om energier och andlighet.

– Någon av de sista dagarna fick jag en infektion i benet , en böld som svullnade upp. Jag ville hellre gå till en svensk läkare än att söka hjälp i Malaysia. Och eftersom jag snart skulle resa hem tänkte jag inte mer på det.

Väl hemma i Sverige sökte hon upp en läkare som dränerade såret och skrev ut penicillin. Men trots upprepade kurer blev det bara värre.

Jag reser runt och föreläser mycket i jobbet och var tvungen att söka akut läkarhjälp på ett oräkneligt antal orter.

– Jag fick med tiden allt ondare och och bölderna spred sig över hela kroppen. Jag hade fruktansvärda smärtor och smärtan gjorde att jag inte sov riktigt på nätterna så jag blev tvungen att sluta jobba. Till slut tappade jag modet och ville ge upp, berättar Anna-Lena.

Det gick så långt att hon faktiskt började fundera på att skriva testamente. Då hände det….

Jag vaknade och kände att sovrummet var fyllt av harmoni. Jag såg en ängel vid min säng. Den var så stor att den gick ända upp till taket, med ett strålande ljus omkring sig. Den såg faktiskt ut som en bokmärksängel, med vingar och allt, skrattar Anna-Lena.

– Min ängel sa ”Du måste gå tillbaka till doktorn”.

Dagarna därpå gick jag som i en skyddad skimrande bubbla. Och jag visste med säkerhet att det skulle ordna sig. Jag kände en sådan frid, ett stort lugn omslöt mig.

– Jag gick till doktorn och äntligen fick jag rätt penicillin – och jag tillfrisknade på bara några få dagar.

Du var sjuk och febrig, kunde ängeln ha varit en hallucination?

– Nej, däremot tror jag inte att jag hade sett ängeln om jag inte hade varit just så svag, sårbar och öppen. Även om det är många som känner på sig att de har ”änglavakt” är det nämligen väldigt sällsynt att människor får se sina änglar. Det är inte meningen att änglavärlden ska synas. Vi människor lever i vår verklighet och änglar lever i sin parallella verklighet och ledsagar oss därifrån.

Vad tycker folk när du berättar om detta – tror de att du har blivit galen?

– Jag har faktiskt inte berättat historien för så många, det här var en personlig upplevelse som berörde mig mycket. Dessutom blir jag alltid lite skeptisk när andra berättar mycket om änglar…

Måste man tro på Gud för att tro på änglar?

Nej, jag tror att det är betydligt lättare för folk att tro på änglar än att tro på Gud. Gudsbegreppet är så stort och oftattbart. En ängel är mer personlig och därmed lättare att greppa.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen