Medial övning i psykometri

Här ska jag berätta hur du kan träna dig att avläsa energin som finns i allt omkring oss. Denna förmåga att kunna få känslor och inre bilder av det som hänt genom att bara hålla i en sak eller ett smycke eller ett annat föremål kallas psykometri.

När du har tränat dina sinnen så kan du hålla i en sak du äger och känna vad den tidigare ägaren har känt eller en känsla som gjort avtryck i föremålet. Man kan få bilder av en plats där föremålet funnits och känslor av hur en person har känt sig som ägt i föremålet.

Det absolut lättaste sättet att träna psykometri på är att ta ett föremål, ett smycke eller en klocka som du själv eller någon i familjen äger.

Håll föremålet i handen men titta inte på det utan känn efter vilken känsla du får av föremålet. Får du en lätt eller tung känsla?

Föreställ dig sedan att du kan få bilder av den plats där du eller en annan person först höll i föremålet. Registrera alla intryck som sköljer över dig, bilder, känslor eller ord. För mig är det som att ha en inre film inom sig. skriv ner det du ser.

Fördjupning i psykometri

Nästa steg när du tränar är att använda föremål från personer du inte känner så bra och registrera vad som händer. Vill man ha kontakt med en död anhörig kan det underlätta att hålla i något som personen har ägt.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen